![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
w PHP na razie jestem zielony - kupiłem książkę i staram sie dopiero z tą tematyką zaznajomić. chciałbym uskuteczniać to na tak chwalonym tutaj edytorze - eclipse. w tym celu ściągnąłem (zgodnie z tym co było zalecane na stronie eclipse): - Eclipse sdk v3.3; - Eclipse test framework v3.3; - EMF SDO XSD 2.3.0; - GEF 3.3 ; - DTP 1.5 SDK; - WTP 2.0; - oraz oczywiście: org.eclipse.php_feature-sdk. Nie chciałem ściągać All-in-One, gdyż oprócz PHP chciałbym też pisać w JAVIE w Eclipse (w ten sposób mam jedno i drugie). Po rozpakowaniu niby wszystko OK, pojawia się zakładka PHP, ale jak próbuje uruchomić jakiś projekt, to albo wyskakuje mi, że nie może wyświetlić strony, albo że Debugger nie jest skonfigurowany. Trochę się już z tym męczę, a na forum niestety nie znalazłem jak sobie z tym poradzić, więc zwracam sie do was o pomoc. Jak należy skonfigurować ustawienia serwera w eclipse, oraz ustawienia debuggera?? Z góry THX za pomoc. Ten post edytował kam_23 20.08.2007, 16:05:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:21 |