![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 24.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W ostatnim czasie (gdzieś od tygodnia) co kilka godzin restartuje mi się komputer. Dzisiaj np. włączyłem go przed jedenastą i zresetował się przed 14, drugi raz gdzieś o 22:10. Na początku myślałem, że wirus to przejechałem to różnymi skanerami, które nic nie wykryły. Potem uznałem, że może będzie zasyfiony od środka... był, ale go wyczyściłem, co jednak nic nie dało. Coś podobnego już mi kiedyś działo i była to wina zasilacza, jednak wtedy komputer jakby resetował się, ale nie ładował na nowo. Trzeba było odczekać pół godziny i dopiero wtedy ruszał ponownie. Teraz się normalnie resetuje i przez kilka godzin dalej śmiga.
Najczęściej się to zdarza, gdy przeglądam strony, ale 90% czasu przeglądam strony, więc trudno stwierdzić czy to jest przyczyną, jednak wydaje mi się, że coś jest na rzeczy... Jednak nie jest tak, że jak zresetuje się na jednej stronie, to jak ponownie na nią wejdę to znów się resetuje. Za drugim razem działa. PS. Jeśli komuś się to przyda to system z jakiego korzystam to Windows XP. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 09:31 |