![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 1 Dołączył: 1.02.2011 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Mój nauczyciel na pracę zaliczeniową na 3 z PASCALA kazał napisać: Kompilator pascal online - czyli pascal w przeglądarce Znalazłem taki cudo w necie: http://www.onlinecompiler.net/pascal Proszę o kontakt: gg: 811369 SKYPE: THORGUS99 jakby mógł powiedzieć ktoś czy będą na poziomie 1. klasy technikum zrobię coś takiego na wtorek? Ma być na hoscie CBA.pl lub innym darmowym i ma działać |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
na cba.pl nie ma takiej możliwości, bo nie masz dostępu do kompilatorów
-------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
najprościej, jeśli masz dostęp do shella
tworzysz plik ze skryptem .pas -> linią komend kompilujesz -> wysyłasz adres pliku do komputera Od kiedy to w I technikum są takie rzeczy ? coś nie wierzę, żeby to do szkoły było i na 3 -------------------- LS Easter egg < |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobre
![]() ![]() ps. na żadnym darmowym hostingu nie zrealizujesz tego, o czym napisałem, tylko dedyk ewentualnie wirtualna maszyna, grunt żeby można było z poziomu php wykonywać polecenia systemowe. Ten post edytował darko 9.12.2011, 22:19:31 -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:43 |