![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
3 dzień programowania w php (IMG:style_emoticons/default/arrowheadsmiley.png) i zrobiłem takie coś KLIK Oceniajcie! Biorę na klatę pozytywne opinie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A negatywnych już nie? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pierwszy lepszy błąd, wysłałem pusty formularz: Cytat Warning: Division by zero in /home/csraksza/public_html/php/kalkulatorv2.php on line 15
Warning: Division by zero in /home/csraksza/public_html/php/kalkulatorv2.php on line 16 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznij od sprawdzenia czy to co Ci się wysyła to w ogóle liczba. Sprawdzaj też przy dzieleniu czy aby przypadkiem mianownik nie jest równy zeru.
Ten post edytował Crozin 6.02.2012, 23:48:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jutro 3 wersja dzis właściwie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jutro 3 wersja dzis właściwie Tak naprawdę to obawiam się, że jest jeszcze za wcześnie na jakąkolwiek ocenę bo tak naprawdę w tym dziale oceniamy projekty, które są już skończone. Z całym szacunkiem dla Twojej pracy, naprawdę fajnie że wziąłeś się za programowanie, mam też nadzieję że to lubisz, ale zrozum też ideę tego działu, jakby każdy miał oddawać fragmenty kodu to zrobiło by się z tego to co mamy już na forum Przedszkole. Jak już zrobisz coś większego wartego oceny to wtedy daj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 11 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No bez przesady, projekty do oceny w tym dziale powinny jednak spełniać jakieś minimum.....
|
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
nie róbmy szopki... 2 inputy i pełno warningów... zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 05:29 |