![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam stronę założoną na Joomli 1.5.15 i wchodząc na zaplecze w dowolną zakładkę wyskakuje mi taki błąd
Warning: require_once(/home/daro822/domains/parafiawysoka.pl/public_html/administrator/libraries/joomla/template/template.functions.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/daro822/domains/parafiawysoka.pl/public_html/libraries/joomla/application/component/model.php on line 354 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/daro822/domains/parafiawysoka.pl/public_html/administrator/libraries/joomla/template/template.functions.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/daro822/domains/parafiawysoka.pl/public_html/libraries/joomla/application/component/model.php on line 354 Może mi ktoś pomóc jak to usunać? Na jesień działała a od tego czasu praktycznie nie logowałem się aż do teraz :/.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 9 Dołączył: 30.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez kitu, pobierz nowa wersje Joomli, brakuje Ci jednego pliku.
-------------------- Pomoglem? Daj pomogl!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mogę zaktualizować tej wersji, gdy wchodzę w zakładkę rozszerzenia również wyskakuje ten error...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 9 Dołączył: 30.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To pobierz zupelnie nowa wersje Joomli, wyciagnij plik template.functions.php z templatki jakiej uzywasz i wklej gdzie powinna sie znajdowac.
|
|
|
![]()
|
|
Nie rozumiem co piszesz...Mam plik template.functions.php wgrać do nowo zainstalowanej Jooomli? A co z bazą danych co z całym szablonem i treścią
![]() A jakbym nadpisał plikami z nowej wersji Joomli pliki z mojej strony czy to zadziała? |
|
|
![]()
|
|
Nie, potrzebujesz tego konkretnego pliku, otworz localhosta, zaainstaluj joomle, zainstaluj te templatke, a pozniej wejdz analogiczna sciezke ja ta, ktora wyskakuje przy bledzie, skopiuj plik, wklej go tam gdzie powinien byc i uruchom strone...
|
|
|
![]()
|
|
Nie mogęzainstalować tego szablonu na Joomla 2.5 bo on jest pod wersję 1.5 tylko.
Na mojej stronie ten plik template.functions.php jest w tym miejscu gdzie wskazuje ścieżka poniżej w sumie nie wiem czemu wyskakuje ten komunikat że nie widać pliku :/ require_once(/home/daro822/domains/parafiawysoka.pl/public_html/administrator/libraries/joomla/template/template.functions.php A jakbym nadpisał pliki na serwerze plikami z nowej wersji Joomla 2.5?..... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:13 |