![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie wiem, ja uważam że DHL to najlepsza firma kurierska w kraju (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poza krajem zresztą też. Zdarza mi się coś z Chin zamawiać i zawsze czas realizacji to 3 dni, raz nawet wyrobili się cudem w 2 (jak przesyłka krajowa). Telefony zawsze w kilka chwil odbierają a paczki mam 8-9 od rana. Mieszkam ~2km od ich sortowni.
Za to dzisiaj już mnie trafiło przy kontaktach z pocztą. Najpierw paczka miała być wysłana Paczką24 ale pani w okienku u nadawcy (mała miejscowość pod Krakowem) nie miała pojęcia co to za usługa. - "Ale takiej usługi poczta nie świadczy". Dobra, poszło priorytetem. Priorytet według poczty to D+1. Według mnie D+3 (4 dni robocze paczka szła). Wczoraj weszła o 3 do sortowni i słuch po niej zaginął. Spędziłem 20 minut na telefonie próbując się dowiedzieć gdzie jest i czy mogą ją poszukać. Nie mogli. Mogli mi za to dać kilka numerów wewnętrznych bo każda osoba z którą rozmawiałem potrafiła tylko sprawdzić po numerze gdzie jest paczka i jak widać było że zawalili spychologia - Pan zadzwoni gdzie indziej, może tam pomogą. Jako nadawca tylko kurierzy. Za przeciętną paczkę płacę 15zł z wliczonym ubezpieczeniem. Poczta - deklarowana wartość 100zł + ostrożnie - 27zł. Z czym do ludzi. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Chyba tylko ja jestem w czepku urodzony że do mnie jeszcze nie dotarły problemy ludzi z PP i Kurierów. Ale gdyby były jakieś problemy to potrafię być wredny... Ojjj i to bardzo. Moja żona uważam że czasami nie słusznie ale ...
PS. U mnie na poczcie nawet nie robią problemu jak biorę FV na 2 znaczki za łącznie ok 6zł (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tylko uśmiech (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%)
|
Głowy sobie nie dam urwać, że był to DHL. W każdym razie był on z tych 3-literowców (DPD, UPS, DHL itp) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
W każdym razie zawsze jest jakaś czarna owca w stadzie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A co do Poczty Polskiej to można obejrzeć sobie pod tym linkiem jak szła ostatnio moja książka. Byłaby po 2 dniach gdyby nie to, że pewnie Listonoszowi się nie chciało tego cholernego kilometra jechać, żeby doręczyć jedną przesyłkę.. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
U mnie z racji tego że pracuję sobie w domu to kurier z UPS już wie że zawsze można u mnie pakę dla sąsiadów zostawić (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) DPD chyba tylko raz tak zostawiło
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%)
|
a ja tam z pp jestem bardzo zadowolony, paczki do mnie dochodzą szybciej niż kurierami, a do tego mają fajne API czego o większości firm kurierskich powiedzieć nie można(szczególnie o DPD).
Jestem w podobnej sytuacji co @Wazniak96 i kurierzy zostawiają mnie na później, czyli najczęściej na następny dzień, a listonoszka jest codziennie. Najbardziej wnerwił mnie kurier który zostawił myszkę za ponad 250zł pod drzwiami i nie raczył nawet do drzwi zadzwonić. Wtedy naprawdę miał ochotę do nich zadzwonić z pytaniem kiedy paczkę dostanę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
Trzeba było dzwonić, składać reklamację to jeszcze byś dostał trochę kaski (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Było by na jakieś dobre SSD (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%)
|
widocznie za uczciwy na takie numery jestem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
http://iv.pl/images/61032740275370134438.png
Niech ktoś mi wytłumaczy, jakim cholernym cudem inaczej pokazuje, gdy daje console.log(kolejno[0]), a inaczej gdy console.log(kolejno)? Testowałem na dwóch przeglądarkach - to samo. Zrobiłem ręcznie tablice w nowym dokumencie, wyświetliłem i tam normalnie działa. @edit: No i z funkcji dump() dobrze pokazuje: http://iv.pl/images/63692524307703258874.png @edit2: Zapomniałem dodać, że chodzi o wartości kolejno[0][2]. @edit3: Znalazłem "winowajce". Losowanie działa, ale jakby wcześniej i nie zawsze... nie rozumiem tego. Gdy zakomentuje "losujKolejno();" to wyświetla poprawnie. Kod funkcji:
@edit4: W Firefox działa poprawnie. IE oraz Chrome wyświetla niepoprawnie. @edit5: Już wiadomo o co chodzi. Gdy klikam w strzałkę aby rozwinąć tablice to wtedy pobiera dane, a nie wcześniej. Wszystko się wyjaśniło, dzięki za pomoc. (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) W konsoli była ikonka, a gdy na nią najechałem to pojawiło się: "object state below is captured upon first expansion". Ten post edytował Evinek 27.08.2014, 14:07:07 |
|
|
|
|
|
|
|
Wszystko się wyjaśniło, dzięki za pomoc. (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) nie ma sprawy, jak zawsze do usług (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) fakturę prześlę pocztą (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Fajnie tak czasami popisać do siebie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Potrzebujesz adres czy już znasz? |
|
|
|
|
|
|
|
evinek@evinek.pl ?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Łoooo to rozwiąże moje wszystkie problemy w pracy (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) (IMG:style_emoticons/default/specool.gif) Kto mi kupi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
evinek@evinek.pl ? Chciałbym... ale to dopiero gdy zacznę naprawdę programować tworząc jakieś fajne projekty. ;] No i prędzej kontakt@evinek.pl, ale tamten też może być. Również będę myślał czy zrobić domenę pod loginem czy pod imieniem i nazwiskiem. Bo pokazywać pracodawcom Evinek będzie dziwnie. ;p Co do kaczuszki, to już dawno o niej słyszałem. Póki co nie zamierzam do siebie gadać. Aż tak źle nie jest ze mną. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%)
|
@up, to co wyżej wykonałeś to praktycznie to samo, piszesz jaki masz problem, wpadasz na nowy pomysł rozwiązania, kolejny problem znowu piszesz, znowu nowy pomysł itd. itd.
ja korzystam z gumowej piłeczki, bo kaczuszek nie dawali do piwa... nie polecam tez nadużywać, bo wtedy ludzie w biurze mogą pomyśleć że oszalałeś, kaczuszki nie zabiera się na piwo bez względu na to jak blisko jesteście... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%)
|
Chciałbym... ale to dopiero gdy zacznę naprawdę programować tworząc jakieś fajne projekty. ;] No i prędzej kontakt@evinek.pl, ale tamten też może być. Również będę myślał czy zrobić domenę pod loginem czy pod imieniem i nazwiskiem. Bo pokazywać pracodawcom Evinek będzie dziwnie. ;p Co do kaczuszki, to już dawno o niej słyszałem. Póki co nie zamierzam do siebie gadać. Aż tak źle nie jest ze mną. czy ja wiem czy pracodawca by dziwnie patrzył na to... Twój nick to też Twoja wizytówka w sieci. no i prościej pozycjonować jeśli nazywasz się Kowalski:P |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
http://forum.4programmers.net/Ogłoszenia_d...ja_na_produkcje
Przyznać się, kto rzuci się za/na tysiaka? Ten post edytował !*! 29.08.2014, 08:21:09 |
|
|
|
|
|
|
|
O kurcze... On chyba zapominał zmienic 1 na 5 i dodać jedno 0 na końcu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%)
|
ale dobrze mu typ napisał, że za ten hajs to książki może kupić(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
Chyba zestaw Encyklopedii (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 16.06.2026 - 08:01 |