![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%)
|
webhostingtalk
Na internecie nie trudno znaleźć informacje dotyczące opinii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jednak po przeczytaniu opinii nie wykupiłbym u nich za żadne skarby (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jak juz pisałem polecam firmę hexcore. Co do działania i niezawodności jest wszystko ok. Dziś kontaktowałem się w sprawie anulowane faktury i wyłączeniu usługi z powodu nie uregulowania pomimo ostatecznego upomnienia(poczta otwarta jedynie w godzinach mojej pracy..). Wiadomość napisałem wczoraj. Dziś około 11 dostałem odpowiedź. Oczywiście faktura została bez problemu przywrócona. W trakcie dalszego kontaktu w sprawie danych do przelewu pocztowego i innych dupereli dostawałem odpowiedzi po max 15 min także support tez super. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%)
|
w ubiegłym roku w grudniu wysłałem pytanie do home.pl czy mogą mi włączyć triggery na serwerze, oczywiście w odpowiedzi dostałem "nie ale mamy za to tanie certyfikaty ssl". Więc zadałem im pytanie czy jest ku temu jakiś logiczny powód, panik konsultantka odpisała że przekazała moje pytanie do obsługi technicznej. Miną miesiąc, brak odpowiedzi więc wysłałem im grzeczne pytanie czy postanowili mnie olać. Oczywiście brak odpowiedzi. Chcąc nie chcąc przerobiłem cały system tak żeby to co robiły wyzwalacze robił php i już zdążyłem o sprawie zapomnieć. Aż tu dzisiaj pacze a tu mail od home, zdziwiłem się bo nic nie zgłaszałem, otwieram go tu "uprzejmie informuję, że obsługa wyzwalaczy (triggerów) jest już dostępna w ramach baz MySQL"
to się nazywa szybki support (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Nigdy nie lubiłem home. Nic się w tej kwestii nie zmieniło. W obecnej firmie prawie wszystkie serwisy stoją na home. Masakra jakaś.
Najlepsze jest to że na tych pakietach które mają wykupione max ilość połączeń do BD z zew (nie localhost) to 5 jednocześnie. Więc jeżeli pracują 2 osoby i każda ma otwarte połączenie np. Workbench + coś tam jeszcze i do tego testujesz ze zdalną bazą to klapa. Nic nie działa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Do tego ich cudowny pseudo Apache które śmierdzi |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
Hej,
jeśli znalazłem taką grafikę: http://wallbase.cc/wallpaper/28267 Mogę ją wykorzystać w komercyjnym produkcie? Brak info o licencji, ale skoro ten serwis udostępnia za darmo można by uznać że i ja mogę (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Hej, jeśli znalazłem taką grafikę: http://wallbase.cc/wallpaper/28267 Mogę ją wykorzystać w komercyjnym produkcie? Brak info o licencji, ale skoro ten serwis udostępnia za darmo można by uznać że i ja mogę (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) Ja bym poszukał czegoś innego... |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Też macie problemy w najnowszym firefoxie?
Gdy chcę czasem zamknąć kartę, ff się zwiesza i jest alert, że jaki tam skrypt przestał działać. Albo "kontynuuj" albo "przerwij skrypt". Po wybraniu drugiej opcji już żadnej karty zamknąć się nie da, dopiero restart ff pomaga. Ten post edytował Turson 6.08.2014, 21:56:10 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Też macie problemy w najnowszym firefoxie? Gdy chcę czasem zamknąć kartę, ff się zwiesza i jest alert, że jaki tam skrypt przestał działać. Albo "kontynuuj" albo "przerwij skrypt". Po wybraniu drugiej opcji już żadnej karty zamknąć się nie da, dopiero restart ff pomaga. Też. Ten cholerny FX od parunastu miesięcy robi wszystko, żebym go zmienił... |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Też macie problemy w najnowszym firefoxie? Gdy chcę czasem zamknąć kartę, ff się zwiesza i jest alert, że jaki tam skrypt przestał działać. Albo "kontynuuj" albo "przerwij skrypt". Po wybraniu drugiej opcji już żadnej karty zamknąć się nie da, dopiero restart ff pomaga. Spróbuj to wyłączyć, powinny być do tego jakieś flagi w opcjach. ps. założę się że piszecie o wersji na windows? Ten post edytował !*! 7.08.2014, 07:26:09 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Tak, windowsowa. Na linuxie bez zastrzeżeń chodzi
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Dlatego Windows Sux (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
A swoją drogą co sądzicie o tym nowym Fx?
Dla mnie jako wielkiego fana opery do wersji 12, nowy Fx to majstersztyk, Mozilla po tylu przespanych latach w końcu pokazała jak powinno pisać się przeglądarki. Gdyby nie brak menadżera haseł, rss i skrótów klawiszowych dla speeddial to bym się przesiadł, ale ten edytor programisty i widoki responsywne dla stron to super sprawa. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
To ja zrobię offtop offtopa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Patrzyłem sobie na ogłoszenia i widziałem jak Allegro (konkretnie olx, czyli dawna tablica) szuka programistów PHP. Nie byłoby w tym nic dziwnego bo długo werbowali ludzi gdzie się dało, ale jeszcze raptem kilka miesięcy temu w firmie wielu starali się pozbyć z racji "restrukturyzacji". Że niby PHP już za słaby, jednak może pójdziemy w inny język... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A tu nagle powrót i znowu szukamy ludzi. Nie umieją się chyba zdecydować (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 22.05.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Może szukają kogoś żeby przepisał im ten "brzydki" kod: http://niebezpiecznik.pl/post/allegro-wyci...ych-plikow-php/? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
Sprawdzał ktoś może jak duża jest różnica w jakości między ofertami 100 wizytówek za 40zł a 1000-2000 wizytówek za 60zł ?
Z opisu niby to samo, a nawet nie, bo w tych za 60zł zapewniają jeszcze jakieś lakierowanie. W czym tkwi haczyk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Btw. znacie drukarnie warte polecenia robiące wizytówki na czarnym papierze z czerwonym nadrukiem? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%)
|
Mam pytanie odnośnie miniaturek przy wyszukiwaniu w Google. Jak to zrobić poprawnie?
Gdy dodałem stronę do Google i oznaczyłem wszystko zgodnie z https://support.google.com/webmasters/answer/173379?hl=en to przy wyszukiwaniu w google site:strona.pl fraza obrazki są, a przy wyszukiwaniu fraza obrazków nie ma, dlaczego? Jest na to jakaś złota rada, żeby zawsze działało? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Zna się ktoś na naprawie ekranów dotykowych? Podobno czasami wystarczy wymienić tylko szybkę?
Wyświetlacz delikatnie reaguje w zależności od miejsca i szczęścia. Lumia 520 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%)
|
dotyk do digitizer. taka jakby folia naklejana na szybkę. Przynajmniej w starszych modelach tak było. Obecnie w nowych modelach się da samą szybkę zmienić ale jest to trudne. Lepiej zakupić cały panel przedni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Kolejny wynalazek nam się szykuje http://www.dobreprogramy.pl/Wyvern-zamiast...News,57066.html
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%)
|
Kolejny wynalazek nam się szykuje http://www.dobreprogramy.pl/Wyvern-zamiast...News,57066.html Brzmi spoko, ale jakoś NSA mnie bardzo zniechęca. Choć i tak poczytam więcej |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 348 Pomógł: 26 Dołączył: 8.10.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
Kolejny wynalazek nam się szykuje http://www.dobreprogramy.pl/Wyvern-zamiast...News,57066.html Sceptycznie do tego podchodzę. Naginają fakty i przesadzają w tym artykule. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 16.06.2026 - 09:25 |