![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Chłopaki to u szewca drewniane gwoździe prostują ;p I jak Wam idzie prostowanie? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
mam ear clip ktory nasluchuje niby prace serca podlaczany do line in,
moge jakos na kompie zobaczyc efekty tego? np. ze urzadzenie jest nasluchiwanie i rysowany jest wykres "na zywo"? albo zupelnie cos innego byle sprawddzic czy dziala nie ma oddzielnego sterownika, tylko clip do line in |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ |
Czy Jego zachowanie ma coś wspólnego z Jego wiekiem oraz czy ktoś to kontroluje? Nie sądzę żeby wiek miał tu coś do rzeczy i tak, monitorujemy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . W razie wątpliwości zawsze możesz się poskarżyć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że |
W razie wątpliwości zawsze możesz się poskarżyć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Pse Pani, a Ksychu mi wątek pseniósł do pseckola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 27 Dołączył: 5.10.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Zamknąłem raptem dwa wątki i to zgodnie z wytycznymi w góry. Problem jest, bo zrobiło się ranczo, modzi wpadają raz dziennie... a tu naraz Kshyhoo siedzi całą dobę i trochę nakrzyczał - i od razu problem?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 27 Dołączył: 5.10.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
No i kolejna drwiąca wypowiedź.
Cytat Forum php.pl służy przede wszystkim ZDOBYWANIU WIEDZY o programowaniu w PHP, oraz zagadnieniach o zbliżonej tematyce, w szczególności o technologiach tworzenia stron i aplikacji WWW. Forum umożliwia uzyskiwanie pomocy przy rozwiązywaniu problemów, wymianę opinii i doświadczeń. Działanie forum opiera się na wzajemnej pomocy wszystkich użytkowników. Zostawiam to bez odpowiedzi. Nie narzucam się, bo nie będę się zniżał do tego poziomu. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie sądzę żeby wiek miał tu coś do rzeczy Działania jak u 10 latka który dorwał się do cukierni nie mają nic do rzeczy? Cytat Problem jest, bo zrobiło się ranczo, modzi wpadają raz dziennie... a tu naraz Kshyhoo siedzi całą dobę i trochę nakrzyczał - i od razu problem? Widziałeś żeby ktoś nabijał się z nospora czy Spawnma, albo czy podbijali tematy samym zamykaniem lub pustymi uwagami? Jeśli nie, to zgadnij dlaczego. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%)
|
Kshyhoo jest wporzo wy po prostu nie kumacie jego hipsterskiej postawy i zaczynacie sie za bardzo ekscytować
(IMG:http://oi39.tinypic.com/2ahwsig.jpg) Pozdrawiam Wiole prostytutke która wczoraj poznałem i która okazała się początkującym programistą php odwiedzającym to forum. Bez hejtu gimby Pissss joł Ten post edytował emp 10.01.2014, 19:39:15 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
Dobra, zmieńmy temat. Zobaczymy jak będzie wszystko wyglądać za 3-4 tygodnie, wtedy ewentualnie się wróci do dyskusji.
Vexing Devil, ma ktoś na zbyciu set? http://static.tappedout.net/mtg-cards/avac...evil_medium.jpg |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 565 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Na poczatku prawie kazdy modek jest nadgorliwy. kshyhoo pewnie za jakis czas sie wyrobi. A ze teraz jest jednym z bardziej aktywnych i najwiecej spedzajacych czasu na forum, to wydaje sie, ze szaleje. Tak wiec jak wspomnial Spawnm: 3-4 tygodnie i bedzie git (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 52 Dołączył: 3.02.2013 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%)
|
@Kshyhoo, a ja mam takie pytanie, to copyright w twojej stopce tyczy się twojej stopki czy wartości intelektualnej twoich postów ?
Bo jeżeli stopki to mocno śmieszne, uważaj żeby ci ktoś jej nie ukradł :-) @edit Poprawiłem stylistykę wcześniejszej wypowiedzi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował mstraczkowski 11.01.2014, 12:20:07 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 52 Dołączył: 3.02.2013 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%)
|
Właśnie podałeś doskonały przykład tego jaki jesteś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nawet nie odpowiedziałeś na moje pytanie, wolałeś się tylko odgryźć. Nic więcej chyba nie trzeba dodawać, każdy wie o co chodzi. Po mojemu wygląda to tak jakby Ci się zrobiło głupio, nie miałeś co odpowiedzieć więc postanowiłeś przyczepić się stylistyki mojej powyższej wypowiedzi. Ten post edytował mstraczkowski 11.01.2014, 01:31:16 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Przeglądam 2 ostatnie strony i jestem w szoku o.O Jak to możliwe, że moderator czy tam opiekun wdaje się w przekomarzania z użytkownikami ? Czy nie pokazuje to jego "profesjonalizmu" oraz tego na jakim jest poziomie ? Zresztą, najlepsze jest to, że gdy osoby, które uczęszczają tu pewnie najczęściej zwracają mu uwagę on ma to definitywnie w dupie i dalej pokazuje że to on ma "władzę".
Śmiech na sali - poziom gimnazjum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) btw. Jestem ciekawy czy Tobie szanowny Kshyhoo nie zdarzają się błędy w tym co piszesz, na Twoim miejscu już dawno bym się stulił i miał nadzieję że zapomną, bo polubić to i tak już Cię nie polubią (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Posio 11.01.2014, 02:04:33 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ |
@Kshyhoo, a ja mam takie pytanie, to copyright w twojej stopce tyczy się twojej stopki czy wartości intelektualnej twoich postów ? Mstraczkowski, wiem że to tylko taka lekka zaczepka, ale dajmy już spokój Kshyhoo. Bo jeżeli stopki to mocno śmieszne, bo uważaj żeby ci ktoś jej nie ukradł :-) Umówmy się tak: dajcie mu szansę w postaci kilku tygodni, dopiero co zaczął musi "wyczuć" sytuację. Jeżeli ktoś czuje się osobiście pokrzywdzony w związku z działaniami naszego nowego Opiekuna (zamknięty temat, jakaś odzywka, cokolwiek) - niech napisze do mnie. I skończmy już ten temat, co? Zrobiła się z tego trochę nagonka i Kshyhoo dostał już od Was sporą karę za nadgorliwość, myślę że wystarczy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Poza tym, kto w OT pisze na temat?! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 16.06.2026 - 23:16 |