Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

586 Stron V  « < 167 168 169 170 171 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jeden Wielki OffTopick, jeśli masz pisać na temat, nie wchodź!
erix

Grupa: Moderatorzy

MacGyver... <3

Cytat
ja te seriale w 1-3 kl podstawówki oglądałem teraz wracam do nich

Skąd ja to znam... ^^. Seriale mojego dzieciństwa.
Go to the top of the page
+Quote Post
piotrooo89

Newsman

pamiętam jak mi rodzice chowali pilota żebym nie oglądał, a ja i tak umiałem obsługiwać TV bez pilota (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
+Quote Post
thek

Dla mnie i tak MacGyver rulez (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Swoją drogą się nie dziwię, bo też miałem dzikie pomysły (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mam na koncie nawet miotacz ognia z puszki po coli i benzyny (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ogień szedł na 3-4 metry w górę pod ciśnieniem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Z drugiej strony to niewypał był, bo ciśnienie myślałem, iż w pewnym momencie rozerwie puszkę. Się przeliczyłem. Do dziś mi trochę tego zostało, przez co dziewczyna tekst "Stary a głupi" używa, gdy się odezwie we mnie natura racjonalizatora.
+Quote Post
blooregard

Newsman

Ja uwielbiałem seriale komediowe, szczególnie "Bajer w Bel-Air" (pierwsza rola Willa Smitha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

BTW, chyba jednak coś mi zostało z preferencji z "tamtych lat", bo teraz, jak moja prawie 6-letnia córka ogląda na DisneyChannel "Hannę Montanę" albo "Nie ma to jak hotel" (takie seriale komediowe dla młodzieży) - to patrzę razem z nią i brechtam się, jakbym sam miał z 10 lat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
thek

Nie no... Ja to wciąż nie wyrosłem. Anime sobie lubię oglądać (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Poza tym jakieś StarGate'y czy niedawno dorwałem płytkę z jakąś animacją disneyowską. Świat jest normalnie nagrany kamerą, ale aktorami są animowane owady z dość specyficznie dodanymi odgłosami i zachowaniem. Nazywa się to "Minuscule" i to ich stronka. http://www.minuscule.tv/ Obejrzyjcie kilka odcinków w necie to zobaczycie dlaczego uważam całość za dobry pomysł na odstresowywacz. I podpowiadam... Nie zadzieraj z biedronką (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
+Quote Post
erix

Cytat
Mam na koncie nawet miotacz ognia z puszki po coli i benzyny

Albo potato gun. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

Tylko ciężko jest dorwać dobry lakier do włosów. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
+Quote Post
thek

Czyżby duża część informatyków to jacyś MacGyverzy w przeszłości? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Chemia + fizyka + dziecko = niebezpieczeństwo wybuchu lub ciężkich obrażeń :] A potem się obejrzało "Rambo - pierwsza krew" i połowa osiedla biegała z łukami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Miałem jeden porządny + proca. Do momentu aż siostry nie utrzeliłem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Wylądowało wszystko w piecu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A szkoda, bo miałem najlepszą procę na osiedlu z dętki futbolowej. Gdy siadłem w oknie to strzelałem śliwkami do drzew po drugiej stronie placu, czyli na jakieś 80-100m. Nie używałem często na kolegach, bo mieli niezłe siniaki. "Bazy" na drzewach, podchody. Nie było kompów wtedy wiele, a zabawy co nie miara bez nich. Zagrałbym kiedyś znów w "podchody" z ciekawą ekipą (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) To bieganie po całej okolicy, wymyślanie zadań, ukrywanie ich i szukanie kryjówki na końcu. A jeszcze zaciąć się po drodze z szukaniem wskazówki bo sprytnie ukryta przez gonionych. Ale wytłumaczyć dzieciom obecnie, że to niezła zabawa to prawie z cudem graniczyło by chyba.
+Quote Post
Spawnm

Cytat
Zagrałbym kiedyś znów w "podchody" z ciekawą ekipą

może larp na phpconie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
+Quote Post
piotrooo89

Newsman

ja pamiętam jak chcieliśmy z kumplem zrobić proch (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2 dni siedzieliśmy na dłubaniem główek zapałek z siarki po czym było tylko lekkie "puhhh" i po siarce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) i kolejna ciekawa historia wzieliśmy siekiery jakieś maczety od rodziców i poszliśmy sobie boisko z korzenie wycinać no i oczywiście siekiera wylądowała w mojej nodze:) to były czas...
+Quote Post
Spawnm

fajne boisko (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
+Quote Post
Blame

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(piotrooo89 @ 12.03.2010, 16:00:56 ) *
ja pamiętam jak chcieliśmy z kumplem zrobić proch (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2 dni siedzieliśmy na dłubaniem główek zapałek z siarki po czym było tylko lekkie "puhhh" i po siarce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) i kolejna ciekawa historia wzieliśmy siekiery jakieś maczety od rodziców i poszliśmy sobie boisko z korzenie wycinać no i oczywiście siekiera wylądowała w mojej nodze:) to były czas...

(IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif) I co z tą siekierą? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
+Quote Post
kamil4u

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Chciał ukryć przed rodzicami ranę pewnie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
+Quote Post
piotrooo89

Newsman

@Blame żyje nic jej nie jest (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
@kamil4u rodzice dostali bajkę o szkle i wszystko było by ok gdyby nie to że kumpel zadzwonił i sie pytał jak ze mną, i opowiedział wszystko (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
+Quote Post
erix

Cytat
Gdy siadłem w oknie to strzelałem śliwkami do drzew po drugiej stronie placu, czyli na jakieś 80-100m.

Noż człowieku, nie dołuj. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zawsze mi jakieś proce do bani wychodziły. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nawet, gdy gdzieś się cewnik znalazł. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cytat
Nie używałem często na kolegach, bo mieli niezłe siniaki. "Bazy" na drzewach, podchody. Zagrałbym kiedyś znów w "podchody" z ciekawą ekipą To bieganie po całej okolicy, wymyślanie zadań, ukrywanie ich i szukanie kryjówki na końcu.

Fakt, to były czasy... Jeszcze ganianie po nocy z latarkami i suszenie butów po rosie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Cytat
Nie było kompów wtedy wiele, a zabawy co nie miara bez nich.

Hehe, też racja. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ale nawet, jak były, to grało się i po 7 osób w tzw. robale i to w taki nietoksyczny dla innych zajęć sposób. Cóż, w czasie deszczu dzieci się nudzą. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Cytat
może larp na phpconie

Ale spać też trzeba. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
+Quote Post
Spawnm

3 dniowa konferencja , 7 prelekcji ... i tak będziesz się nudził między/po nich
+Quote Post
erix

Mhmm, a skąd wiadomo, co jeszcze się wciśnie?

BTW: ~Spawnm, czyżbyś się wybierał? (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif)
+Quote Post
Spawnm

no zastanawiam się ... szkoda że żaden kierowca nie jest z wawy i nie jedzie przez Radom , ułatwiło by mi to podjęcie decyzji (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
+Quote Post
piotrooo89

Newsman

a ja ciągle myśle czy nie skorzystać z możliwości prelekcji... tylko o czym jak mam mówić (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
+Quote Post
Spawnm

z strony w twoim profilu wynika że pracujesz przy VoiPach , może coś o tym ?
+Quote Post
piotrooo89

Newsman

nie tylko w VoIP'ach, ogólnie w Call Center. nie wiem będę się musiał z szefami porozumieć.
+Quote Post

586 Stron V  « < 167 168 169 170 171 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 17.06.2026 - 05:03