![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Mamy trzech nowych pomywa... ekhm, Opiekunów. ^^.
|
|
|
|
|
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków |
Mamy trzech nowych pomywa... ekhm, Opiekunów. ^^. widzę że z lekkim przekąsem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Dobrze, że nie jako przekąska (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%)
|
A mogę zostać, też, takim pomywaczem? Będę bardzo dobrze przynosił kawę i biegał do ksero!!!
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Cytat Ostrzeżenie: (20%) Jasne. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ale dopiero wtedy, jak kupisz sobie klawiaturę z alkomatem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Thomson, to było tak... Zakręciłem kołem fortuny, żeby się ono urwało i walnęło kogo trzeba (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Kiedy padł pierwszy z Zarządu reszta pomyślała, że to atak Al-Kaidy i przygotowali obrone przeciwlotniczą bojąc się deja vu z 11.09... A ja tymczasem zawołałem piotrooo, który skontaktował się z blooregardem. Podczas gdy ja odwracałem uwagę atakami pozorowanymi rzucając papierowe samolociki na ich pozycje chłopaki z obu stron przyprowadzili szturm dzbankami z kawą oraz kawałkami pizzy. Ketchup lał sie strumieniaaaaaaami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zdobyliśmy jednak przyczółek i silnie się ufortyfikowaliśmy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Reszta to już historia... CDNN (Ciąg Dalszy Nie Nastąpi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
|
|
|
|
|
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków |
prawda to Ci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 565 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
A mi sie wydawalo, ze obowiązującą wersją jest:
dzisiejsi opikunowie wplacili zaliczkę 1000zł na poczet aktualnych moderatorów po czym ich (nie)nachalna prosba zostania opiekunem została rozpatrzona pozytywnie. |
|
|
|
|
|
|
nospor o vat'cie zapomniałeś (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Choroba, to ten stół był przezroczysty? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Miało być pod stołem! |
|
|
|
|
|
|
thek mnie napomniał (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Piotrooo... Cicho! Ja tu sieję propagandę, a Ty mi krecią robotę robisz (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Trzymajmy się mojej wersji to może podejrzenie korupcji się zamiecie pod dywan, a najgłośniejszych cicho wyeliminuje (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%)
|
@darko - A teraz ukarz się robiąc to bez kopiowania i wklejania, tylko ręcznie pisz zdanie po zdaniu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Dla mnie to nie byłby problem. Dłuższe posty już pisałem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Może nie tu, ale jednak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
drogi Tomku i tak jesteśmy z Ciebie dumni, pamiętam jak pisałeś 80% swoich postów które swobodnie mogłby być książką (a przypominam że warunkiem aby książka była książka nie broszurą jest zawartość ok. 60 stron). mam nadzieje że się nie obrazisz mówię to z lekkim przymrużeniem oka, o tak -> (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Ależ skąd. Wiele osób mi mówiło, bym się za pisarstwo zabrał, bo mi dobrze idzie. Wyobraźnię mam, drobne sukcesy też (pisałem swego czasu opowiadania i kilka opublikowano w CDA w kąciku pisarskim ). Tak więc nie jestem kompletnie "zielony" w tym temacie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
http://www.sacred.pl/index.php?mod=opowiad...w&id=10#top Tu masz jedno. To rys postaci, którą dałem jako swoją MG do jednej z sesji RPG, by mógł fabułę do niej stworzyć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie wiedzieć czemu uparł się, by mnie potem z ową Nee-av wyswatać (prowadziła ją koleżanka). Gdy mu się to nie udało (i ja i koleżanka nie chcieliśmy), to nam takich adoratorów posłał, że nam w pięty poszło. Mojej wybiłem to z głowy i potem trafiliśmy do zameczku jej tatusia. A adorator Nee-av był tam medykiem-skrytobójcą, który owego tatusia też truł. Tak więc nie dość, że na plecach siedział nam lokalny magnat, to jeszcze nie wiedzieliśmy czy medyk nam czegoś do picia lub żarcia nie podsypywał i czy jutra dożyjemy po posiłku (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
choć ja pamiętam czasy gimnazjum jak pisałem opowiadania i charakterystyki na polskim to też mi nie źle szło (4/5 miałem) więc nie też co nie co wiem ale jak poszedłem do technikum informatycznego to się całkowicie na IT przerzuciłem i zostało tylko pisane go gazetki szkolnej.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
@darko - A teraz ukarz się robiąc to bez kopiowania i wklejania, tylko ręcznie pisz zdanie po zdaniu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Może nie widać, ale ja to pisałem zdanie po zdaniu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%)
|
choć ja pamiętam czasy gimnazjum jak pisałem opowiadania i charakterystyki na polskim to też mi nie źle szło (4/5 miałem) więc nie też co nie co wiem ale jak poszedłem do technikum informatycznego to się całkowicie na IT przerzuciłem i zostało tylko pisane go gazetki szkolnej. Taaa... Dziś dostałem 4- za rozprawkę. Ale wiersze moje są podobno super. Dobra, a jak te 20% obrócić w 0%? Rozumiem, że łapówka podwójna? (IMG:style_emoticons/default/Rkingsmiley.png) Chyba będę musiał zrezygnować z dekodera TvTRWAM (IMG:style_emoticons/default/worriedsmiley.gif) Ten post edytował thomson89 5.03.2010, 14:42:02 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 565 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Cytat Dobra, a jak te 20% obrócić w 0%? Bądź grzeczny przez 3 miechy od dostania ostrzezenia a nastepnie sie przypomnij moderatorowi - bedzie -10%.Na następne -10% pobądź grzeczny juz tylko przez 2 miesiące |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 13.06.2026 - 22:16 |