Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

586 Stron V  « < 139 140 141 142 143 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jeden Wielki OffTopick, jeśli masz pisać na temat, nie wchodź!
Blame

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(piotrooo89 @ 21.12.2009, 15:46:17 ) *
może wulgarny bo szczery?

Byleby nie na odwrót (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

BTW. Serwer demotów to mnie dobija ostatnio.

Ten post edytował Blame 21.12.2009, 21:30:13
Go to the top of the page
+Quote Post
thomson89

-----

Cytat(Blame @ 21.12.2009, 21:28:20 ) *
BTW. Serwer demotów to mnie dobija ostatnio.

I nie tylko Ciebie (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
+Quote Post
Blame

-----

Lo ho ho, no tu nie wytrzymałem:
Cytat(shycat @ 14.12.2009, 19:37:18 ) *
@thomson89, nie mam ani dyslekcji, ani dysgrafii ... post pisalem w nocy "po ciemku" i po prostu nie widzialem klawiatury, stad te glupie literowki... jednoczesnie jezeli wyciagasz takowe wnioski zapraszam do zapoznania sie z tematem: http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysleksja

Nie ma to jak potrzeć się cały czas na klawiaturę a nie na monitor jak się posty pisze...
+Quote Post
mike

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

Cytat(Blame @ 21.12.2009, 21:35:07 ) *
Nie ma to jak potrzeć się cały czas na klawiaturę a nie na monitor jak się posty pisze...
Potrzeć się bezustannie głupio. Ale czasem zorkać wypadałoby (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
+Quote Post
Blame

-----

Przecież nie dał radę, ciemno było (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
+Quote Post
mike

-----

Cytat(Blame @ 21.12.2009, 21:41:09 ) *
Przecież nie dał radę, ciemno było (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A jak u Ciebie ze światłem?
+Quote Post
thomson89

-----

ja mam zalecenie od lekarza aby mieć światło o barwie takiej i takiej pod kątem takim i takim do monitora w odległości od x cm od biurka i y cm od monitora i moich gałek

ej, a wypiliście kiedyś całą krowę? w sensie wódki? jak sie czuliście? bo ja troche nie ogarniam ogolu a i sie w glowie kreci

a co to jest kac? bo koledzy mi mowili ze moge jutro kaca miec, he?

wiec wejdzcie na drzewo, ale najpierw dajcie mi pol litra a potem krzyknijcie z drzewa ze mam nie pokolei w glowie i jestem zasranym programista w php i mi sie polepszy

czyli dla debili nie ma miejsca w wielki swiecie programowania? jak ja taki jestem dziwny, to nikt mie do roboty w jakiejs pracy na programiste nie przyjmie, bo skoro zadaje takie glupie pytania to wgl nie powinienem w lapki dostawac ksiazki o php?

albo z moimi zainteresowaniami technicznymi isc do klasy humnistycznej w topolowce? co? jak wy uwazacie? jestem debilinym programista czy debilem ktory pomyli l kierunki debilizmy z swej wlasnej genetycznej glupoty?

a erix i cysiaczek, was nie lubie i nie wiem czemu a ty thek kojarzysz mi sie z zasran... sorry satanista i jestes wgl anty katolik

i sory ze wam i sobie wygarniam ale prosze was drodzy nie dobrzy admini abyscie nie dawali mi warna na posty

no choc mam pare procent to czuje sie dobrze, mozecie mi dac warna za glupote i najlepiej jak mi erix wpiszesz do tych procentowych adnotacji +10% za debilizm i bede sie czul dobrze ze choc ty mnie doceniles kolego

i tak na dobranoc bo dziwka mowi ze pojdzie do domu jak jej teraz nie przelece

dziekuje wam za cala pomoc jaka mi okazaliscie, moze zly post wybralem ale sluszny

skopiuje to jescze do offtopick

i prosze admini nie usuwajcie tego bo to jest moj list pozegnalny z tym forum choc i tak bede sie na nim udzielal

i sorry za mnie ale taki juz pojany jestem

do zobaczenia gdy bedziecie mnie negowac

i sorry za ten post ale musialem go napisac

naprawde przepraszam erix

prosze daj mi +10 za debilstwo i bede zadowolony ze ktos chociasz moja glupote docenil
i dzieki wam za pomoc i przyjaxn choc i tak chcialbym skonczyz z tym zyciem bo mi nic nie wychodzi
masturbacja juz nie taka sama a ladne dizwik sie koncza
nigdy nie mialem dziewczyny i moze wlasnie Pan Bóg mnie za to skarcil za te moje grzechy i nigdy nie bede mial niedziewczyny
dzieki zaa pomoc i nie usuwajcie tego postu, moze zly temat ale dzial dobry tak mi sie bynajmniej zdaje
+Quote Post
mike

-----

Ktoś mu się na pewno włamał na konto (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

Czuję się źle z tym, że w tej litanii nie ma wzmianki o mnie.
Przecież tak bardzo się staram.
+Quote Post
mrok

-----

On musi byc mesjashem i cierpiec za postepki wszystkich osob z forum. Nie widze innego wytlumaczenia
+Quote Post
thomson89

-----

zadnym mesjashem nie jestem a mike to mi sie zygac chce jak o tobie mysle a nie chcialem zygac jak pilem wiec nie pilem myslac o tobie a wiec nie pisalme myslac o tobie a teraz pisze i zarazpojde na sracza wysrac caly mozg ktory mi pozostal po iii wojnie w czrnobylu wiec nara chlopaki ide pisac skep a rano wam pokaze co zje...bal... itp i podemowyujecie mnie i pojde odsypiac kaca
+Quote Post
NuLL

-----

Kurcze - a twoj poprzedni post mial byc listem pozegnalnym (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Juz sie steskniles za nami ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
nospor

Grupa: Moderatorzy

Cytat
Ktoś mu się na pewno włamał na konto
Nie, to on. Miałem z nim (nie)przyjemność rozmowy na PW i ten typ tak ma.

@thomson89 jest taka zasada: piłeś - nie postuj. +10 z moderacją postów na dwa tygodnie na wyleczenie kaca.
+Quote Post
phpion

Postawa godna katolika... a potem się dziwią, że "inni" mają nie do końca dobre zdanie o podobnych oszołomach.

PS: niezmiernie cieszy mnie fakt, że thomson nie będzie miał dziewczyny (trzymam kciuki za wytrwałość!) - przynajmniej oszczędzi się kobietom obcowania z takimi typami.
+Quote Post
nospor

Cytat
Postawa godna katolika...
Raz pojechał po haloween a teraz wszyscy go za katolika mają... To jest pseudo katolik, pozer i nic więcej. Do katolika mu daleko, świadczy o tym jego zachowanie na tym forum.

A może to zwykły gówniarz co sam nie wie o co mu tak naprawdę chodzi i mota się od skrajności w skrajność.. może za parę lat zmądrzeje trochę
+Quote Post
thek

Wow... Zostałem zasranym satanistą (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Normalnie idę się z żalu pociąć żyletkami. Albo lepiej: pójdę zjeść kota (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) Może też zdeprawuję jakąś dziewicę? A nie. W naszym kraju to już by było pedofilstwo, bo dziewica to jedynie tak do 10-12 roku życia, potem to już gatunek wymarły.

Buuuu... A teraz idę pochlipać do kąta i biorę swojego misia. Kto mi spróbuje przeszkodzić, tego pogryzę.
+Quote Post
nospor

I już wiemy co zrobić by thek pisał krótko - wprawić go w doła (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
+Quote Post
_Martin_

-----

thek zgadzam się z jednym czym mnie poruszyłeś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mianowicie "jedynie tak do 10-12 roku życia, potem to już gatunek wymarły." Dlaczego polskie dziewczyny to "Kur*"
Oczywiście nie każde, Czytałem kiedy artykuł i wyszło że polska jest na czołowym miejscu w średniej wieku kiedy uprawiają sex, tzn chodzi mi o dziewczyny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Normalnie brawo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Moze tak czołówka w WC 2012 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
mike

-----

Cytat(_Martin_ @ 22.12.2009, 08:58:20 ) *
(...) wyszło że polska jest na czołowym miejscu w średniej wieku kiedy uprawiają sex, tzn chodzi mi o dziewczyny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A jakie było sortowanie w tym rankingu?
Bo informacja, którą podałeś jest gówno warta bez tego szczegółu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
+Quote Post
vokiel

-----

@_Martin_ Średnia wieku inicjacji w Polsce jest niższa niż w wielu krajach w Europie Zach. Porównując z latami 60-70 to i tak jest później. Nawet w ciągu ostatnich pięciu lat średnia wieku wzrosła, nie jest tragicznie. Kiedyś panna w wieku 20 lat to już była stara panna.
Cytat
(...) średni wiek pierwszych kontaktów seksualnych wynosi 19 lat dla kobiet i 18 lat dla mężczyzn.

Cytat
Przed 15 rokiem życia inicjację seksualną przeżyło zaledwie 7% badanych, w tym 3% dziewcząt i 10% chłopców
Pośród 15? i 16-latków inicjację seksualną ma za sobą 19% osób, czyli jedynie co piąta osoba.
W grupie 17-19-latków inicjację seksualną przeżyła niewiele ponad połowa osób - 51 %. Pozostałe 49% osób trwa w czystości.

Między 21. a 25. rokiem życia w Polsce rozpoczyna współżycie co czwarta kobieta.

Źródła:
http://aids.gov.pl/files/kontra/KONTRA_3_2008.pdf
http://www.wychowawca.pl/miesiecznik_nowy/.../07-2007/05.htm
"Słownika Encyklopedycznego Miłość i Seks" Wydawnictwa Europa. Autor - Lew Starowicz. ISBN 83-87977-17-9. Rok wydania 1999.

Edit down: Słownik jest źródłem do ostatniego cytatu (Między 21. a 25...). Pozostałe dane są z dwóch poprzednich źródeł (2008 i 2007).

Ten post edytował vokiel 22.12.2009, 11:37:02
+Quote Post
darko

-----

Cytat
Rok wydania 1999

To dane sprzed 10 lat. Trochę się pozmieniało od tego czasu.
+Quote Post

586 Stron V  « < 139 140 141 142 143 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 16.06.2026 - 12:42