![]() ![]() |
|
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków |
zostałem publiczne zbesztany (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ja tylko chciał w miłym dla oka towarzystwie pracować (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cytat pfff prawdziwy programista nie ma samczych odruchów aleś pojechał (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
jeśli by to było możliwe fizycznie.... (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) W parach da radę. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) P.S. Ja tam ze swoich samczych odruchów jestem dumny: (IMG:http://img209.imageshack.us/img209/1383/fasolka.jpg) Ten post edytował mike 26.11.2009, 10:45:12 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 565 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Cytat W parach da radę. odniosłem nieodparte wrażenie że chodziło o liczbę pojedyńczą (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Juz ci gratulowałem "samczych odruchów" ale gratuluję jeszcze raz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niedługo będziesz miał odruchy wiecznie niewyspanego rodzica i nie będziesz już miał siły na "samcze odruchy" (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków |
gratz mike, za 10 lat będzie na forum pojawi się nowy mistrz ciętej riposty (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Cytat za 10 lat popatrz na mike'a... nie za 10 lat ale jak tylko zacznie gadac i pisac (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
w sumie racja :] zapomniałem ze to potomek samego mike'a (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Od razu mu bana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Eeeee.. Chyba mnie źle zrozumiano (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Miałem na myśli fakt, że zawsze można sobie pogadać z kimś, nie zawsze o następnej partii kodu do zrobienia. Poza tym akurat osoby nie mające kontaktu z programowaniem, a takimi zazwyczaj są kobiety inaczej patrzą na moją i kumpla pracę. Tu coś pomóc, tu wytłumaczyć i od razu człowiekowi lepiej, że jest ktoś, kto docenia Twoją pracę, a siedzi raptem w pokoju obok. Dla takiej osoby nawet napisanie czegoś trudniejszego da nam satysfakcję z odrobiny wysiłku, a cieszy się ona zarówno z prostego jak i trudniejszego do wprowadzenia usprawnienia. Człowiek patrzy i ma poczucie, że robi to faktycznie dla kogoś realnego, a nie bezimiennej osoby z drugiej strony kabla.
Co do samczych odruchów, to ciekawe czy przeprowadzą kiedyś badania ile % gości serwisów xxx to informatycy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tak przy okazji mike... Gratz! Moje "samcze odruchy" w Mikołajki będą miały równo pół roku (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) A co do niewysypiania się nospor, to nie jest powiedziane. Ja mam w miarę spokojną mała. Dopiero od około tygodnia zrobiła się mało senna i potrafi obudzić w nocy z płaczem, bo pewnie niedługo jej ząbki zaczną wychodzić. Do teraz więc była niemal niezauważalna i jedynie czasem w nocy się budziła by coś zjeść. Zazwyczaj jednak budzi się dopiero około 5-6 rano i całą noc przesypia. A co do "W parach da radę"... Marylin Manson daje radę sam... Ale wyciął sobie dwa żebra by móc to zrobić (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował thek 26.11.2009, 11:30:39 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Forum programistów i rozmowy o dupach
Mój komputer jest do dupy. @thek to takie miłe panie to na rande wu bierz ;] |
|
|
|
|
|
|
Cytat A co do niewysypiania się nospor, to nie jest powiedziane No nie jest powiedziane... to jest odwieczna prawda o której się po prostu wie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) To że ci teraz daje spać to nie znaczy że za jakiś czas już nie da. Prędzej czy później cię dopadnie (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
A co do "W parach da radę"... Marilyn Manson daje radę sam... Ale wyciął sobie dwa żebra by móc to zrobić (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit.Swoją droga byłem na jago koncercie niecałe dwa tygodnie temu. Wypas. Dzięki za gratulacje. Na razie czekamy. Co do czego przyjdzie na przełomie czerwca i lipca 2010. Ten post edytował mike 26.11.2009, 11:51:30 |
|
|
|
|
|
|
no ja to jakbym sobie z jakaś laską pogadał to aż by się lepiej pracował, choć mam już dziewczyne ale kobieta w pracy zawsze wnosi to coś (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
no ja to jakbym sobie z jakaś laską pogadał to aż by się lepiej pracował, choć mam już dziewczyne ale kobieta w pracy zawsze wnosi to coś (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dzwoń do konsultantów swojego operatora komórkowego.Na kilka połączeń na pewno się jakaś laska trafi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
zwłaszcza że pracuje jako programista Call Center moge sobie wybrać którąś z firm które obsługujemy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Cytat thek to takie miłe panie to na rande wu bierz ;] Taaaa... A dziewczyna by mnie w domu przechrzciła, że córka w domu a mi się na szlajanie zebrało (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ostatnio i tak jest nieźle zmęczona i jedna i druga. Wczoraj mi się obie kimnęły. Jedna padła po pracy a druga mi na rękach usnęła gdy sobie jedno anime oglądaliśmy. Swoja drogą mała będzie chyba programistka. Jak tylko zobaczy klawę to chce od razu ją dorwać. Przy czym jeśli dać jej nie podłączoną do kompa to nawet nie tknie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
nauczyłeś Ją już html'a? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
niee narazie podstawy J2EE (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
bo c++ już umie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
ja niekiedy się zastanawiam co będą robić moje dzieci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaką ścieżkę życiową wybierze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Cytat jaką ścieżkę życiową wybierze http://abstrusegoose.com/strips/illusion.PNG nie, nie chodzi mi o rzeź, chodzi mi o ten "wybór" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 16.06.2026 - 03:55 |