Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

586 Stron V  « < 509 510 511 512 513 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jeden Wielki OffTopick, jeśli masz pisać na temat, nie wchodź!
Pyton_000

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

http://themeforest.net/item/atlant-bootstr...rontend/9217590
Nice and clean (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post
!*!

-----

Cytat(Pyton_000 @ 23.03.2015, 14:33:44 ) *

ani nice ani clean... piałem że paint style jest fee ;)
+Quote Post
Forti

-----

A mi sie bardzo podoba. Myślałem czy do tej swojej nowej strony nie kupic jakiegoś layout tego typu, ale znając moje skille to spiep... To (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
+Quote Post
Pyton_000

-----

!*! czepiasz się (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jest tam wiele fajnych i czytelnych paneli. Poszukaj a znajdziesz coś.
+Quote Post
!*!

-----

Cytat(Pyton_000 @ 24.03.2015, 09:28:02 ) *
!*! czepiasz się (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jest tam wiele fajnych i czytelnych paneli. Poszukaj a znajdziesz coś.

Przeglądałem takich setki. Wszystkie są pod jedno kopyto. Maksymalnie 3 kolory, ikony mono/vector, menu po lewej, ewentualnie drugie menu też obok i całość pod boostrap czy inne coś co ma wspierać RWD.

A trend się dopiero zaczyna, jak MS wymyślił płaskie UI do wszystkiego, to większość narzekała że badziewie... a teraz gdy google i pokracznie apple robi to samo, to nagle jest zachwyt i uwielbienie... Graficy nie mają już za grosz kreatywności, czy teraz po prostu każdy kto ma painta, gimpa może wpisać sobie do CV "jestem grafikiem" bo praca nastolatka który dostał wczoraj komputer, nie różni się od tej jaką zrobił grafik z 20letnim stażem.

Ten post edytował !*! 24.03.2015, 09:54:22
+Quote Post
Pyton_000

-----

O ile MederUI do mnie nie przemawia bo jest nie praktyczne (poza urządzeniami dotykowymi) o tyle styl minimalistyczny jest jak najbardziej w porządku. Lubię szablony które skupiają się na treści, czytelności, a przy tym nie są kobyłami graficznymi gdzie grafik tworząc klikał na pierdyliard kolorów.

Admin Panel to trochę inna kategoria. Tutaj nie ma trendów. Tutaj ma być po prostu funkcjonalność.
Co z tego że Bootstrap, przynajmniej działa.
+Quote Post
Forti

-----

Dokładnie. Panel ma być super funkcjonalny i dla mnie super jak mogę pisać arty czy moderować z telefonu w skm w drodze do pracy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A z tym i tak jest jeszcze trudno - edytory czasami sobie do końca nie radzą tak jakbym chciał.

A ten layout panie z trzema zerami w nicku - czym dłużej na niego patrze tym chętniej bym go skubnął, ale cena troche jednak zaporowa dla mnie za layout (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) musze się zastanowić.. znacie coś "podobnego" wizualnie ale tańsze? Ja ich nie potrafie szukać na themeforest - same one page...
+Quote Post
!*!

-----

Urządzenia dotykowe to inna bajka. W panelach też masz ten sam trend https://dribbble.com/search?q=admin+panel https://dribbble.com/search?q=UI https://dribbble.com/search?q=interface bootstrap... przemilczę.
+Quote Post
Pyton_000

-----

@Forti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://themeforest.net/category/site-templ...admin-templates Nie dziękuj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
Forti

-----

Cytat(Pyton_000 @ 24.03.2015, 10:14:51 ) *

Źle się wyraziłem. Layout który wyżej podałeś ma prócz adminki także front (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) i o to mi właśnie chodzi - prosty, stylowy, coś a'la magazine, blog.. rozumiesz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
+Quote Post
com

-----

!*! Taki jest teraz trend i nie znajdziesz "świerzych" w innym stylu. Do tego jednak chyba przydałby Ci się jakiś grafik który stworzy coś pod twój koncept. Panele admina jednakże zawsze były mało rozbudowane kolorystycznie, bo tam przecież nie kolory chodzi. Był na tf niedawno naprawdę fajny, od razu z angularem o ile korzystasz ale autor przestał go szybko sprzedawać niestety. Te fajne zauważyłem szybko znikają (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
+Quote Post
tzm

Ostrzeżenie: (10%)
X----

https://wrapbootstrap.com/theme/inspinia-re...theme-WB0R5L90S

http://themeforest.net/item/singular-boots...gularjs/9685109

na oba mam licencje i sobie chwale, inspinia ma zdecydowanie lepsze wyprowadzenie do angulara, poza tym kupujesz pakiet... masz wsparcie, aktualizacje, wersje w jquery, angularze, ruby, cos tam jeszcze jest z tego co pamietam. dokumentacja troche biedna ale to stoi wszystko na bootstrapie wiec nie ma problemow z rozwijaniem i dostosowaniem.. dobrze ogarniety front przystosuje to pod klienta w maks dzien, ukladasz widoki jak z klockow lego, masz gotowe elementy, w sassie/lessie tylko kolory zmieniasz w zmiennych, kompilujesz i dziala. jak dokoncze moj panel sass, coffe, bootstrap to wam do testow rzuce jak bedziecie chcieli.
+Quote Post
Pyton_000

-----

Czekam niecierpliwie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
+Quote Post
tzm

X----

tylko jedna rozkmine z tym mam... puscic to w wersji bootstrapowej czy na swoim mini fw? bo w sumie ludziom to utrudni dosc prace a nie mam czasu na pisanie dokumentacji do tego
+Quote Post
Forti

-----

Cytat(tzm @ 24.03.2015, 12:44:42 ) *
tylko jedna rozkmine z tym mam... puscic to w wersji bootstrapowej czy na swoim mini fw? bo w sumie ludziom to utrudni dosc prace a nie mam czasu na pisanie dokumentacji do tego

Czyli sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Albo robisz coś dla siebie albo dla ludzi.

Z przenosin mojej domeny nici. z DNS.pl mail powinienem dostać, jednak brak. Domena nie może wygasać w ciągu 7 dni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
+Quote Post
tzm

X----

korzystal ktos z jade tutaj? problem logiczny natrafilem w integracji z php i moj low poziom wiedzy nie pozwala mi samemu rozwiazac sprawy. step by step potrzebuje how know
+Quote Post
Damonsson

-----

Cytat
Zadaniem kursu jest przygotowanie doświadczonych programistów PHP do zdania egzaminu certyfikacyjnego PHP 5.5 i otrzymania tytułu Zend Certified PHP Engineer.

http://www.compendium.pl/szkolenie/5892/sz...cation-training

Korzystał ktoś, warto? Może ktoś się wybiera?
+Quote Post
Evinek

-----

Ma ktoś jakieś dojścia w jakiejś firmie z trójmiasta?
Potrzebuje pracy na trzy miesiące w okresie lipiec - wrzesień + ewentualnie później na pół etatu czy coś w tym stylu bo idę na studia. Najlepiej pełny etat, ale może być też dobrze płatny staż. Zależy mi aktualnie na kasie i chce zarobić minimum 3000 zł.
Firma związana z programowaniem, ewentualnie jakiś serwis komputerowy lub coś podobnego.
Byłbym wdzięczny za pomoc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
tzm

X----

Mam dojście w sopocie ale szukają raczej kogoś nastawionego na frontend i to nie z podstawową znajomością htmla i cssa tylko silna optymalizacja pod urządzenia mobilne + bardzo obiektowe podejście do js bo chyba w angularze i node trzaskają aplikację. Chcesz to Ci podeślę na priv tylko się zastanów czy czujesz się na tyle żeby przy froncie 5k zarobić.
+Quote Post
!*!

-----

Cholera... znowu poniedziałek.
+Quote Post

586 Stron V  « < 509 510 511 512 513 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 15.06.2026 - 08:22