![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Mam pewien problem otóż co chwile pojawia mi się błąd i nie wiem jak go naprawić. Kod exit( json_encode(array('success' => false, 'error' => 'You must login to access the redeem.')) ); Kod function redeem(){
var code = $("#promo_code").val(); $.ajax({ url:"/pages/config/promo_code.php?code="+code, success:function(data) { try { data = JSON.parse(data); console.log(data); if (data.success) { bootbox.alert("Success! You've received "+data.credits+" credits."); } else { bootbox.alert(data.error); } } catch (error) { bootbox.alert("Javascript error: "+error); } }, error:function(error) { bootbox.alert("AJAX error: "+error); } }); } |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 376 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Konsola i sprawdź co dostajesz w odpowiedzi. Pewnie html.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic nie dostaje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 376 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro wysyłasz żądanie to i dostajesz odpowiedz. Nie ściemniaj.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jednak miałem wyłączoną obsługę błędów. Po włączeniu pojawiły się błędy w pliku. Naprawiłem i działa. Dziękuję za pomoc
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.04.2025 - 06:47 |