![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2009 Skąd: Białogóra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Sesja niczego nie obcina.... co włożysz to jest.
Albo źle wkładasz, albo źle odbierasz. Pokaż kod... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2009 Skąd: Białogóra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skrypt ajax aktualizujący element div:
Plik _refresh.php ,który jest uruchamiany przez ajax:
Zawartość diva do zaktualizowania:
no i działa wszystko poza dodaniem do kodu <script></script> w takim razie funkcja jquery .html obcina znaczniki script Ten post edytował Tadek888 21.03.2013, 11:37:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
nie: <script>
a: <script type="text/javascript"> Jesli nadal nie bedzie dzialac to sie pomysli dalej |
|
|
![]()
|
|
Niestety nie.
Tu nie chodzi o to że skrypt nie działa, tylko się wcale nie pokazuje w kodzie html analizując firebugiem. tutaj jest notka o tym http://forum.jquery.com/topic/jquery-remov...when-using-html jeśli w skrypcie java zastąpię .html funkcją .text to wyświetla wszystko (kod java też) tylko że tagi stają się tekstem coś jak phpowe urldecode(); lub jakaś podobna funkcja... Tak więc się udało. Jak pisałem problem był w jquery -> .html stara funcja:
Nowa działająca:
w rozwiązaniu pomógł przykład z tej strony: http://badsyntax.co.uk/jquery-bug-test3.html Dziękuję wszystkim za wzięcie udziału w dyskusji i pozdrawiam, można zamknąć temat. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 15 Dołączył: 12.08.2012 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A w ramach podziękowanai za pomoc, proszę się uświadomić co do różnicy między Javą a JavaScriptem.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Nie brałeś kolego udziału w rozmowie więc żadnych słow do Ciebie nie kierowałem.
Jeśli za taki sarkazm dostajesz podziękowania to źle trafiłes. Po prostu źle zaznaczyłem tagi a dalej pisałem skrótami. Każdy mądry by się domyślił i nic nie napisał powstrzymując się od zbędnego komentowania. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 15 Dołączył: 12.08.2012 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To nie jest pisanie skrótami, tylko pisanie o dwóch róznych rzeczach. Java z Javascriptem ma mniej wspólnego niż nawet C z C++, a skrótem od Javascriptu jest powszechnie uznane JS (krótsze nawet od słowa "Java") - każdy mądry by się przecież domyślił!
|
|
|
![]()
|
|
Masz 16 lat czy 16 i pół że się o taką pierdołę uczepiłeś ?
Temat zamknięty. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.08.2025 - 21:43 |