![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Szukam w google i nic konkretnego nie mogę znaleźć, chodzi mi o skrypt wykakującego okienka np. z obrazkiem, które ładuję sie zaraz przy starcie strony, fajnie by było gdyby można było też sterować tym za pomocą cookie, np, ustawić czas, że raz dziennie ma takie okienko wyskoczyc. Bardzo bym prosił o pomoc, jakieś konkretne linki do rozwiązań, dzięki M. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jQuery cookie + jakikolwiek skrypt do wyświetlania okien jquery ui modal/fancybox/lightbox/goły js łączysz sobie i tyle, przy otwieraniu strony sprawdzasz czy jest ciacho jak tak to nic nie robisz, jeżeli nie to ustawiasz ciacho i inicjujesz wyświetlenie okienka wybraną metodą.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
narazie linki do skryptu jquery.cookie.js są nieaktywne, możecie wskazać jakieś działające
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja wiem, że się czepiam, ale naucz się korzystać z google, jeżeli pierwszy link nie działa to zobacz przynajmniej kilka następnych. Podpowiem, że plugin znajdziesz na github
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
tak widziałem już ten link wcześniej, ale czytam i widzę, że ten skrypt ma zmodyfikowany nagłowek
|
|
|
![]()
|
|
Co rozumiesz przez zmodyfikowany nagłówek, użyj i tyle.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.04.2025 - 07:19 |