![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam
Używam czegos takiego: i teraz mam taki problem. kliknięci w nagłówek h2 rozwija DIV a ja chciałbym aby ponowne kliknięcie zwijało DIV Moge prosić o przerobienie kodu. Z góry dziękuje Na googlach są gotowce rozwijające i zwijające div ale jakoś nie mogę ich dostosować do swoich potrzeb. a ten przykłąd rozwijania jest bardzo prosty i tylko zwijać bym go chciał (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%)
|
Coś takiego:
Kod <H2 onclick="
document.getElementById('ten_zmieniamy9').innerHTML = (document.getElementById('ten_zmieniamy9').innerHTML == '')?document.getElementById('cont9').innerHTML:''">Nowe wpisy</H2> <div style="border: 0px solid black;" id='ten_zmieniamy9'></div> <div id="cont9" style="display:none"> {section name=row123 loop=$blog} <A href="blog.php?autor={$blog[row123].id}&action=view" class="menu_b">{$blog[row123].login}</A><br /> {/section} </div> |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 20:41 |