![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki skrypt js:
Kod $(document).ready(function(){ var otw = document.getElementById("badania"); var my_ext = document.createElement('img'); my_ext.id = 'kok'; my_ext.src = './zamk.gif'; my_ext.height = '22'; my_ext.style.position = 'relative'; my_ext.style.top = '5px'; my_ext.style.left = '5px'; my_ext.onclick = 'alert()'; otw.appendChild(my_ext); }); i kod html: i pytanie dlaczego jak klikne myszka na ten obrazek ktory stworzylem nie chce mi wyskoczyc alert. Jak patrze w firebugu to nowopowstaly obrazek nie ma nawet takiego atrybutu jak onclick. Uprzedzam od razu pytanie: konsola nic nie pokazuje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
.onclick = function(){alert('a');}
spróbuj tak |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj tak.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kod my_ext.setAttribute( 'onclick', 'alert();' ); nie dzialal mi dalej ale .onclick = function(){alert('a');} zadzialalo poprawnie
dzieki!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kod my_ext.setAttribute( 'onclick', 'alert();' ); nie dzialal mi dalej a No to chyba coś spie**** -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:15 |