![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-too much recursion- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, mam w main.js takie coś:
No i gdy klikam na file_wrap w konsoli otrzymuje:
Chodzi o obsługe takiego czegoś: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ale co chcesz zrobić?
bo wywołujesz niekontrolowaną rekurencję stąd to się dzieje Kod (function() { $(".file_wrap").click(function() { setTimeout(function(){$(".file").click();},0); }); })(); Możesz zrobić tak, aby uniknąć błędu, ale ten kod i tak jest bez sensu ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wklej kod HTML.
-------------------- |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Kod html dałem wyżej, po prostu nie chcę mieć buttona normalnego z input file, tylko robię swój i odwołuje się do wyrzuconego gdzieś za plan.
Test jest ok działa, ale pokazuje firefox uniemożliwł witrynie otwarcie okienka i tak jaby stoper +1 co sekundkę ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 20 Dołączył: 18.12.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Input typu file nie jest zwyklym inputem i z oczywistych względów ma swoje ograniczenia. Wstaw swoj przycisk, na niego nałóż input type='file' z opacity 0
http://stackoverflow.com/questions/210643/...or-a-file-input Pod powyższym adresem powinieneś znaleźć odpowiedź na swoje pytanie. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:55 |