![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam takie cos:
Dziala. Ale jak chce użyc tinyMCE to żadne zdarzenie "on" nie działa. Oto moja konfiguracja tinymce:
Ktoś wie jak to rozwiązać? -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po co Ci to ? Zobacz, przecież edytor WYSIWYG służy do tego aby edytować treści, a jak za każdym razem jak kliknę będę miał alert to jaki jest sens używania edytora ?
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To byl tylko przyklad. Chodzi mi o zliczanie znaków powiedzmy od 400 w doł wpisanych w textarea. Przyklad pokazuje ze onKeyDown nie dziala (nie wywoluje sie funkcja JS).
Ten post edytował cornholio666 9.09.2006, 13:54:30 -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli koniecznie chcesz coś robić ze zdarzeniami, musisz sam sobie napisać ich obsługę. Zobacz jak jest napisany dla tinymce plugin contextmenu. Jest on standardowo w katalogu plugins.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Sam sobie nie napisze bo w JS cieńki jestem
![]() Znalazlem cos takiego http://www.spr.go.th/docs/tiny_mce/tinymce...t.class.js.html Tyle ze nie wiem zabardzo jak to dopalić. Może ktoś pomóc ? -------------------- I need TP for my bunghole!!!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:49 |