![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-pawelek1990- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam prosze o pomoc w rozwiązaniu problemu który polega na konflikcie dwóch skryptów jquery i lightboxa 2.
skrypt wykorzystujący jquery to ładowanie rekordów z bazy danych do pola typu <select> bez przeładowania strony i gryzie sie z lightboxem gdy robie noconflict to wygląda tak
i tu prawie działa obrazki wyświetla ale skrypt od selecta niedziała do końca to znaczy wyświetla tylko dwa pierwsze pola select i sie zawiesza a powinien pokazać trzecie i buttona... Jeżeli ma ktoś pomysł to bardzo proszę o odpowiedź |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
użyj jquery lightbox. lżejszy i nie bedzie z nim problemów.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak probowałem tego lightboxa ale znim też problem bo wtedy mam dwa rodzaje jquery...
a gdy mam tylko jedno i dodam $j to skrypt chained select prawie działą ale tylko pokazuje drugi select to wole mieć lightboxa i jedno jquery czy da sie tak zrobić jak myśle czy to jest mega problem... nie znam javascriptu potrafie go tylko użyć (i to nie zawsze) więc prosze o jakieś wskazówki czy są skrypty do wyświetlania grafiki nie kolidujące ż jquery ?(może wtedy da się wybra mniejsze zło) Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 13:44 |