![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 381 Pomógł: 12 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam kod html div.filter-checkboxes widoczny jest tylko po najechaniu myszką a widoczne jest cały czas p.select_filter mam kilka takich samych div;ów o takiej samej strukturze. Problem mam taki: Chcę aby w każdym takim divie zamiast <p class="select_filter" id="filter_producer_select">--- wybierz ---</p> w tym <p></p> były nazwy z <strong class="active"> bo wtedy ten filtr jest aktywny. Czyli chciałbym aby to wyglądało tak : <p class="select_filter" id="filter_producer_select">Test 1, Test 2,...itp</p> próbuję korzystać z each ale mi coś to nie idzie ;/ Edit: $('div.filtr:has(div.filtrs .active) p.select_filter').css('text-decoration','underline'); Takie cos podkreśla mi p.select_filter w divie w którym jest coś wybrane, tylko jak w zawartości <p> wstawić nazwy wybranych rzeczy ? Ten post edytował Elber 22.01.2013, 11:22:26 -------------------- GG: 564555
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie napisałeś, w którym momencie ma się zmienić ten tekst, więc założyłem, że po kliknięciu na div-a któregoś. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 381 Pomógł: 12 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety przy ładowaniu strony, po kliknięciu w pozycje strona się przeładowuje
![]() ![]() Ten post edytował Elber 22.01.2013, 11:35:34 -------------------- GG: 564555
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety przy ładowaniu strony, po kliknięciu w pozycje strona się przeładowuje ![]() ![]() Bo klikasz w linka, a kliknij w div-a. Zresztą opakuj cały skrypt w: -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Tak tylko mi chodzi o to, że ta nazwa ma się podmienić w momencie ładowania strony
![]() ![]() -------------------- GG: 564555
|
|
|
![]()
|
|
Tak tylko mi chodzi o to, że ta nazwa ma się podmienić w momencie ładowania strony ![]() ![]() Było tak pisać w pierwszym poście.
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Prawie
![]()
Tak to w całosci wygląda, i mogę dodawać kolejne filtry czyli ręczne wpisanie #id <p> nie wchodzi w grę, musi je wyciągnąć z danego div'a -------------------- GG: 564555
|
|
|
![]()
|
|
Prawie ![]()
Tak to w całosci wygląda, i mogę dodawać kolejne filtry czyli ręczne wpisanie #id <p> nie wchodzi w grę, musi je wyciągnąć z danego div'a
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Super działa
![]() ![]() Pozdrawiam -------------------- GG: 564555
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 22:02 |