![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
drop menue ktore po wybraniu opcji odrazu sie wysle... brak inputa submit... moglby ktos dac namiar na taki skrypcik?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 12 Dołączył: 30.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.sjp.pwn.pl < tu powinno być, ale jak nie będzie, to i tak poczytaj i potem zadaj pytanie jeszcze raz.
-------------------- |
|
|
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ewidetnie masz ze soba jakis problem, nie przychodz z tym na forum...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 12 Dołączył: 30.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może łaskawie nie mów mi, czego mam nie robić, tylko zamieść temat we właściwym dziale? Bo na razie wygląda on jak oferta "poszukuję", niż jak pytanie czy prośba o wyjaśnienie.
To raz, a dwa: można jaśniej zadać pytanie? Trzy, skryptów z menu w js jest mnóstwo: np. tutaj. -------------------- |
|
|
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
1. dzial jest w porzadku wiec zamknij pape
2. masz ze soba proglem, wiec mowie ci, idz do psychiatry, tymczasem zamknij pape. |
|
|
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
szukam normalnego drop-menue
<select> <option></option> </select> ktore bez koniecznosci klikania w submit wysle sie po wybraniu optiona.. |
|
|
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
znalazlem..
http://www.upenn.edu/computing/web/webdev/gotomenu.html pogarda dla takich sieciowych podskakiwaczy j.w |
|
|
-gox- |
![]()
|
Goście ![]() |
a nie to jednak nie jest to.. ja chce robic POST a nie przekierowac..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam temat, a kolega gox dostaje szlaban za pyskówki.
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
~gox ustani raz zwracam Ci uwagę, więcej Twojego zachowania znosił nie będę. Jeszcze raz zobaczę głupie odzywki, albo łamanie regulaminu dostaniesz bana.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 19:20 |