![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Przejdę od razu do rzeczy. Napisałem sobie prosty skrypt który ma stworzyć paginację w mojej galerii: http://www.knofel.kione.pl/paginacja/pagination.php Wszystko wygląda tak jak chcę tylko nie potrafię zmusić skryptu żeby dodatkowo po kliknięciu którejś ze stron wywołał inną funkcję (która w przyszłości ma wygenerować wybraną stronę galerię) Tak wygląda kod: Strona pagination.php
Natomiast plik gdzie umieszczone są skrypty java script:
Paginacja generowana jest dobrze. Efekt zmiany wielkści czcionki też tak jak chcę ale po kliknięciu nic się nie dzieje. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówi. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 1 Dołączył: 10.10.2009 Skąd: Cieszyn / Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś nie teges jest w funkcją wywoływaną na onMouseOver, zauważ że po usunięciu jej wywołania onClick działa dobrze
zobacz czy w kodzie change nie ma czegoś co by ogłupiało silnik JSa i zamulało go (przez co nie jest wywoływany onClick) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rzeczywiscie. Lekka przeróbka funkcji change rozwiązała problem.
Wielkie dzięki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 09:48 |