![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 1 Dołączył: 27.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolejny problem z formularzem.
Powyższy skrypt sprawdza input radio z name=stan A jak sprawdzić nieznaną ilość radio'nów, które tworz się same w sposób: stan1 stan2 stan3 stan4 itd ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://jsfiddle.net/Q4U83/9/ Powinno pomóc
![]() -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 1 Dołączył: 27.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajne ale ten skrypcik co podrzuciłeś:
Sprawdzi czy którykolwiek z inputów radio jest zaznaczony. Czyli wystarczuy zaznaczyć jeden i test przechodzi. A mi chodzi o coś takiego ale ma sprawdzić czy input r1 był wybrany czy input2 był wybrany itd a nie którykolwiek. Ten post edytował harbii 3.04.2014, 14:30:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Podłącze się pod wątek. Mam formularz, który sprawdza wszystkie radio w formularzu. A ja chce tylko wybrane.
Chce żeby skrypt sprawdzał tylko pole name=r1. Bo tylko to jest wymagane, r2 może być puste. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.05.2025 - 08:11 |