![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Wstawiłem sobie na stronę mapy Google. Mapki wyświetlają się ok, jednak po kliknięciu 2-3x w dowolnym kierunku mapka przestaje się pojawiać i widzę tylko szare tło. Szukam już 2 dzień po Google i nie mogę znaleźć czego brakuje. Oto kod z mojej strony:
Z góry dzięki za każdą pomoc. Dalej próbuje znaleźć cokolwiek i wygląda na to, że w kodzie wszystko jest ok;o Zamieniłem ten kod, na podobny ze znalezionego na stronie przykładu, który na bank działał ok, ale na mojej stronie i tak była lipa:/ Tu jest link do stronki z mapką. Dlaczego tylko ja mam taki dziwny problem?;o http://www.dysarz.pl/kontakt Plizz pomóżcie coś;/ Ten post edytował n0wy 15.09.2008, 01:19:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
w kodzie dales tak:
Kod <body onload='load(); GUnload();'> Czyli inicjalizujesz google i od razu deinicjalizujesz, wiec ci nie dziala. Powinno byc tak: Kod <body onload="load()" onunload="GUnload()">
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki:]
Pomogło:] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:04 |