![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (20%)
|
Witam,
Napisałem skrypt który mi ustawia wysokosć divów zależnie od najwiekszego diva
no i ten skrypt działał ale moj divD jest ruchomy i to psuje mi całą konstrukcje. Divy sie rozsuwają ale wysokość diva D nie jest automatycznie po zmianie przekazywana do skryptu javascript. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
A nie lepiej zainteresować się display: table-cell...?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (20%)
|
muszę użyć javascript bo ten ruchomy div dziala bez przeładowań na ajaxie i on sie zwieksza kiedy dodajemy do niego produkty i zmiejsza kiedy usuwamy i chodzi o to aby po kazdym zwiekszeniu czy zmiejszeniu wysylal swoja wysokosc do tego skryptu java bo po odświezeniu strony wszystko dobrze dziala.
Odświeżam Odświeżam Ten post edytował andrzej7322 19.06.2010, 13:37:35 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 561 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Cytat Odświeżam Cytat Odświeżam zamykam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Będziesz teraz miał czas pomyśleć nad tym, że tak nagminnie nie należy odświeżać na forum szczególnie w okresie kilku godzin. Za jakiś czas zgłoś się do jakiegoś aktywnego moderatora o otwarcie tematu. Tylko tym razem czekaj cierpliwie. edit: otwieram
Powód edycji: [nospor]:
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 19:10 |