![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 1 Dołączył: 27.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
skrypt.js
jak poprawnie wywołać funkcje liczba() ?
nie daje rezultatów. Dałbym rade gdyby nie to że funkcja zawiera elementy jQuery i musi być w
Jakieś pomysły ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
definicja funkcji ma byc poza ready(). w ready() ma byc jej wywolanie czyli liczba(1)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 1 Dołączył: 27.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ja chce ja wywołać z <script></script> osadzonym w body html
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ni w zab nie kumam. najpierw mowisz cos o ready() potem o body. ready tez mozesz wykonac w body - no problem.
Moze opisz problem dokladniej |
|
|
![]()
|
|
Jest strona, jest menu. Każdy przycisk menu składa się z 3 obrazków tak żeby były zaokrąglone rogi. Napisałem już w jQuery skrypt żeby zmieniała się ścieżka obrazków do przycisków PO NAJECHANIU, PO NACISNIECIU i PO ODJECHANIU myszką. Po naciśnięciu jakiegoś przycisku w menu includowana jest przez php strona x.php i strona jest odświerzana więc menu jest ładowane od nowa i Aktywny przycisk na który onClick staje się znowu zwykły co psuje cały efekt. Chciałbym dodać po prostu do każdej includowanej podstrony <script></script> w którym wymuszę podświetlenie aktualnego przycisku.
Już wymiękam... nie wiem co robię źle ale przeprowadziłem setki różnym prób i nie działa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 06:04 |