![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie. Zna ktoś jakiś skrypt w JS za pomocą którego mogę wgrać html-ową ramkę w nowe okno, ale okno nie takie klasyczne tylko takie jakie stosuje się np. przy przeglądaniu zdjęć (jeśli to można nazwać oknem). A może to zrobić za pomocą czegoś innego a nie JS? A swoja drogą to jak poprawnie nazwać ten obiekt - niby-okno? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
google -> fancybox
google -> lightbox Ten post edytował CuteOne 4.09.2012, 14:46:37 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo dziękuję. Działa ten fancybox. Mam jeszcze takie pytanie. Ma ktoś pomysł w jaki sposób przesyłać dane do okna fancyboxa za pomocą metody $_POST? Ja zrobiłem to z GET ale wolałbym z POST. Konkretnie potrzebuję przesłać jedną zmienną, która jest pobierana z poprzedniej strony też za pomocą POST i daje ma być wysłana do okna fancybox tą samą metodą.
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:04 |