![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 6 Dołączył: 20.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Aktualnie mam taki kod :
Z zamierzeniem, aby $_POST['id'] wyrzucił ID obiektu, który użytkownik wybrał. Niestety, tak się nie dzieje, nic nie zostaje odesłane. Co robię źle? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Formatuj jakoś kod, bo nie idzie się połapać. Poza tym, jak chcesz wyświetlić coś, czego nie ma (w tym samym pliku)? Tu masz wyjaśnione jak to działa http://api.jquery.com/jQuery.post/
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 6 Dołączył: 20.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybacz !*!, ale nie mam zielonego pojęcia o tym. Nic mi to nie mówi i nie wiem o co chodzi z " jak chcesz wyświetlić coś, czego nie ma (w tym samym pliku)? ".
$_POST['imie'] $_POST['nazwisko'] $_POST['charage'] wyswietla, ale $_POST['id'] już nie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale co Ci wyświetla, skoro nie używasz w tym ajaxa? To normalne wyświetlenie danych POST, po wysłaniu formularza. W linku jaki podałem Ci wyżej masz kilka przykładów jak wysłać takie dane.
Ten post edytował !*! 9.04.2013, 13:11:34 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 22 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
tu nic niema
i tu
i tu
i tu
no i jeszcze sam poszukaj -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:32 |