![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: xxx Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem w sprawie pobrania nowej nazwy pliku z PHP do JS Mianowicie mam pewien skrypt JS ściągnięty z sieci który służy do wgrywania plików na serwer:
do tego dochodzi taki plik php
Zmodyfikowałem go troche o wygenerowanie losowej nazwy pliku i teraz nie wiem jak zwrócic ta nazwe do JS jak zmienić $_FILES['uploading']['name'] ze starej na nową. Nie chce zeby mi ktos pisal kod tylko porsil bym o podpowiedz z czego skorzystac i czy jest wogole taka mozliwosc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat i teraz nie wiem jak zwrócic ta nazwe do JS Cytat jak zmienić $_FILES['uploading']['name'] ze starej na nową. PRzepraszam czegos nie rozumiem. Co ma zwrocenie czegos do js ze zmianą tego czegos w $_FILES ? Po co wogole chcesz coś zmieniać w $_FILES? Zmieniales nazwe pliku na losową i super. Co ma do tego $_FILES?
Powód edycji: [nospor]:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2008 Skąd: xxx Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze źle przedstawilem problem
w JS mam takie cos
odrazu po wgraniu mozna podgladnac plik z tym że file.name to nazwa pliku wgrywanego a nie juz tego o zmienionej nazwie i nie wiem jak sie z tym uporac i odwoluje mi sie do pliku np. zdjecie.jpg a nie np. 982uhds97823n9unds989.jpg Ten post edytował kinder26 11.02.2010, 12:57:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 12:27 |