![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 14 Dołączył: 21.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Napisałem w php kawałek kodu który wyświetla mi kategorie: w kolejności rodzic -> dziecko -> dziecko dziecka( (IMG:style_emoticons/default/arrowheadsmiley.png) ) itd Ale chciałbym jquery napisać kawałek kodu który pokazywałby mi kolejne pokolenia po naciśnięciu odpowiedniego + aczkolwiek nie wiem jak o zrobić. Z pomocą kursów zrobiłem coś takiego: aczkolwiek to nie rozwiązuje mojego problemu tutaj dam kod php mój:
Tutaj myślę aby zrobić tak:
Tylko jak to teraz z jquery zgrać ? Ten post edytował kill15 5.09.2011, 19:43:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinieneś takie menu trzymać w liście
ukrywasz w jQuery wszystkie ul, poza pierwszym. Po kliknięciu na li pokazujesz ul zawarty w tym elemencie, i to wszystko (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 14 Dołączył: 21.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mógłbyś trochę bardziej pomóc od strony jquery(wlaśnie tutaj troszke slaby jestem ^.^)?
Podam kod i prosiłbym o odp czy idę dobrym tropem ^.^
wiem wiem wygląda to strasznie ale próbuje już wszystkiego ;< Tutaj troszke twoim tropem idąc:
Tylko jak coś w tym stylu przerzucić do pętli w php i zrobić aby to działało ? tak więc jakieś pomysły ? Ten post edytował kill15 6.09.2011, 20:03:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 13:42 |