|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%)
|
Cześć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mam taki dylemat: Mam stronę np formularz.php na której jest formularz z możliwością wpisania nazwy domeny do rejestracji, chciałbym, żeby po kliknięciu "sprawdź" przeniosło do strony rejestracji domeny, ale już do plików tej strony nie mam dostępu. To strona partnerska w dropped.pl generalnie chodzi mi o to, żeby na swojej stronie stworzyć formularz do wprowadzenia nazwy i po kliknięciu ok, czy sprawdź przeniosło do strony właściwej, ale od razu wypełniło tamten formularz. Jakby było możliwe, tam też dało "ok". Czy w ogóle taki manewr jest możliwy? Proszę podpowiedzcie mi chociaż jak i czego szukać. Czy w php czy w JS? ________ Oj widzę, ze albo nie ma rozwiązania, albo za trudny temat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował BatGraf 19.06.2011, 16:59:42 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie za trudny temat, tylko w ciągu ostatnich dni codziennie kilka osób pyta o to samo, zamiast użyć wyszukiwarki...
Tym razem ja odpiszę, trudno... cURL |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%)
|
cholerka, sorki. Nie mogłem znaleźć, ani tu ani w googlu, bo nie wiem jak zapytać. Próbowałem, ale spełzło to na niczym. Dzięki na razi i za to - juz mam jakis kierunek. Jak pojawiają się tematy takie jak mój, podaj proszę linkę, albo - czego dokładnie szukać.
Naprawdę - nie lubię pisac nowych tematów - lenistwo, wole sam szukać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale tu - nie wiedziałem jak to nazwać "automatyczne przenoszenie danych formularza" czy jak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie poradzę sobie jednak. Napiszcie czego dokładnie szukać, nie chce gotowca, ale nie wiem jak to ugryźć :| Ten post edytował BatGraf 19.06.2011, 19:18:58 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 12.03.2026 - 21:40 |