![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałem dodać otwarcie nowego małego okna po załadowaniu strony! Ze strony http://www.kurshtml.boo.pl/skrypty/jedno_okno,okno.html skopiowalem
zmienilem na
i dalem zamiast <body> na swojej stronce! lecz niestety strona labirynt.php nie chce sie uruchomic, co mam zrobic? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Czegoś się spodziewał:
UWAGA! Cytat Pierwsze dwa warianty są obecnie blokowane przez prawie wszystkie przeglądarki, z uwagi na dużą uciążliwość dla internautów. Oznacza to, że mogą w ogóle nie zadziałać, chyba że użytkownik wyrazi na to zgodę!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 15 Dołączył: 18.03.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A na górze nie wyświetlił Ci się pasek, że przeglądarka zablokowała otwieranie okien dla witryny xxx?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
postanowilem inaczej to rozwiazac, chce zrobic link:)
tylko jest problem
musze miec tego onlclicka w zmiennej pozmienialem ' na " bo inaczej by sie nie parsowalo, lecz jak nacisne na "tutaj" ze zmiennej pop to normalnie przeskakuje na labirynt.php, nie otwiera sie male okienko, gorny link dziala(ten co nie jest w zmiennej), otwiera sie male okno. EDIT// PORADZILEM SOBIE! Ten post edytował gylopl 13.06.2009, 16:42:47 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 15 Dołączył: 18.03.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja mam FF i te dwa linki otwierają mi się w nowej karcie, z tego kursu skopiowałem sobie link, podmieniłem dane i też w nowej karcie, nic nie wykombinujesz. ^^
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.08.2025 - 01:56 |