![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem ze zdarzeniem, a mianowicie mam taki kod:
Kod $(".element").change(function() { alert("ok"); }); .element to klasa jakiegoś tam inputa typu text i po zmianie wartości, zdarzenie działa i wyświetla komunikat alert, ale problem pojawia się wtedy, gdy stworze identyczny input za pomocą kodu, to gdy zmieniam wartość w tym nowym inpucie to zdarzenie dla niego nie działa. Nie wiem czemu, czy to trzeba jakoś odświeżyć zdarzenie dla stworzonych obiektów? Z góry dzięki za odpowiedz. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Viking, coś trefny ten link.
Tutaj oficjalne objaśnienie od jQuery: https://learn.jquery.com/events/event-delegation/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za linki i za przykład. Po przeczytaniu o delegacji zdarzeń zrobiłem kod jak należy i wszystko śmiga, dzięki za pomoc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 12:38 |