![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki może banalny problem, dlatego zamieszczam temat w tym dziale. Mam formularz rejestracji i przy opcji Województwo mam pole typu select. W osobnym pliku mam pobrane dane z tabeli..
Chciałbym te dane załadować przez jQuery tak, żeby bez przeładowania strony wszystkie województwa znalazły się na liście w polu select. Jak to zrobić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2010 Skąd: Jastrzębie Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. zobacz sobie autocompletera jQuery na dotatku remote. Link -> KLIK Mam nadzieje że to Ci jakoś pomoże, a jeśli nie to: KLIK2
W tym drugim przypadku masz coś na zasadzie...w osobnym pliku pobierane są dane z bazy, tylko że trafiają do listy <li></li> nastepnie w glownym pliku te dane dynamicznie są pobierane przez jQuery i wyświetlane w polu input jako lista...bardzo podobne do tego czego szukasz. Wystarczy troszeczkę zmodyfikować kod pod swoje potrzeby (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam, RyaN |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 92 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najzwyklejszy w świecie AJAX i masz zrobione
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:29 |