![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 33 Dołączył: 30.01.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki kod który działa bez zarzutu ale gdy w jakimś pliku który chcę pobrać będzie
<script type="text/javascript">alert('test');</script> to on się nie wykona.. Dodam że jak używałem jQuery to kod się wykonywał... Kod function dzial(f) {
if (window.XMLHttpRequest)xmlHttp = new XMLHttpRequest(); else if (window.ActiveXObject)xmlHttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP"); if (xmlHttp == null){alert("Nie udało się zainicjować obiektu xmlHttpRequest!");return;} xmlHttp.open("GET", 'dzialy/' + f + '.html', true); xmlHttp.setRequestHeader("If-Modified-Since", "Fri, 31 Dec 1999 23:59:59 GMT"); xmlHttp.setRequestHeader('Content-Type', 'application/x-www-form-urlencoded'); xmlHttp.send(null); xmlHttp.onreadystatechange = function (){ if (xmlHttp.readyState == 4 || xmlHttp.status == 200) { document.getElementById("content").innerHTML = xmlHttp.responseText; } else alert('Niestety wystąpił błąd!'); } } |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Dodam że jak używałem jQuery to kod się wykonywał... Bo jquery analizuje to co dostaje i jak znajdzie kod js to go wykona. Taki zwykly ajax co go tu przedstawiles nie jest taki bystry (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Czemu zaprzestales uzywac jQuery? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 12:04 |