![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Dopiero zaczynam w temacie tworzenia stron www. Wiem jak wyświetlić dane z formularza html, natomiast z JavaScript mam problem. Otóż użyłem slidera java script:
slider-jquery.js
index.html
Chodzi o to, że chce wartość suwaka wyświetlić w pliku *.php i nie mam pojecia jak. Z góry dziekuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Okej. Ale nadal nie wiem jak to przesłać. Z tąd http://magazynt3.pl/suwak-w-html5/ wziąłem suwak, wersja dla użytkowników Firefoxa. Teraz brakuje mi przycisku wyślij i wyświetlenie wartości suwaka na nowej stronie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra, czyli rozumię, że masz jakiś formularz, który wysyła dane do przetworzenia do innego pliku? Czy jakoś inaczej to wygląda. Jeśli masz formularz to dodaj pole hidden o jakimś id i ustawisz mu dynamicznie wartość z suwaka, a po kliknięciu już wszystko przetworzysz.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 09:19 |