![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pewien problem, związany z tym że muszę użyć toggle z Jquery do aplikacji i nie rozumiem do końca zasady funkkcjonowania.
Otóż chcę zrobić ze po naciśnięciu na link w którym jest obrazek, żeby obrazek się zminiał i po kliknięciu jeszcze raz wrócił do podstawowej formy, tj: załóżmy mam link Rozwiń, i po kliknięciu pokazuje się Zwiń. Nie jest to trudne za pomocą jquery zrobić, lecz problem zaczna się gdy są to obrazki oto kod który znalazłem w internecie związany z przykładem tekstowym: link: Tutaj działa to bez zarzutów. Natomiast jeśli chcę przerobić to na obrazkowe to się pojawia problem, gdyż jesli wrzucę w pole
To po kliknięciu pojawia mi się tekst zamiast obrazka. Jak przerobić tą funkcje tak by działo to na obrazku? Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 41 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Gdańsk/okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zastąp
na
metoda text służy tylko i wyłącznie do tekstu (jak nazwa wskazuje (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ) Ten post edytował osl 20.04.2009, 15:09:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:38 |