![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć. Problem mam z wyświetleniem wiersza tabeli. Ukryć go mogę w IE i Firefoxie tak samo: display="none". Ale przy pokazaniu go z powrotem już jest problem: wygooglałem, że w IE trzeba nadać parametr: display="", a w firefoxie display="table-row".
Tylko teraz jak mam wykonać instrukcję w zależności od przeglądarki? Jak wywołuję 2 naraz to oczywiście nie działa. Może jakoś sprytnie instrukcje if() wrzucić? Już sam nie wiem... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj klauzury <!--[if IE]> <![endif]--> w skrypcie js (bo podejrzewam że tego używasz do ustawienia wartości display)
np: <script type="text/javascript"> document.getElementById(twój_wiersz).style.display="table-row"; <!--[if IE]>document.getElementById(twój_wiersz).style.display=""; <![endif]--> </script> Więcej masz tutaj (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) -> Metoda 3 Mam nadzieje ze to pomoże |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 02:20 |