![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 1 Dołączył: 7.08.2005 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Mam dość nietypową, a może typową zagwozdkę. Na swoim serwerze tworzę podstronę z treścią np. opisem oferty. Na swoim serwerze zarządzam, zmieniam ten regulamin itd. Chciałbym tą treść w jakiś, bezpieczny sposób umieścić na innych strona. Można do tego zastosować: Niestety takie rozwiązanie mnie nie urządza, nie jest bezpieczne i nie daje wiele możliwości. Potrzebuję rozwiązania, które: - udostępni treść mojej podstrony w stronie klienta - ma unikalny link dla każdego klienta - będę mógł zliczać ile raz ta podstrona została otworzona na innej stronie - jest bezpieczne, czyli tylko z "magicznym" ciągiem znaków w porównaniu z domeną wyświetli treść. Jakieś pomysły na rozwiązanie takiego problemu? Podobne rozwiązanie stosuje rzetelnyregulamin.pl Dzięki z góry za pomoc. -------------------- tutoriale
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robisz skrypt JS który będzie pobierał treśći z Twojego API i za pomocą JS wrzucisz sobie w swojego div'a.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 1 Dołączył: 7.08.2005 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rysh - Mogę prosić o więcej wskazówek?
-------------------- tutoriale
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:53 |