![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
napisałem sobie taki skrypt który wysyła mail jeżeli się kliknie w odpowiedni guzik (pominąłem wpisywanie danych bo jest to proste a mogę to dodać później. Wypisuję liczbę+1 żeby każda wiadomość miała inny temat (taki psikus chce zrobić bratu który mi się naprzykrza ![]() Efekt jaki chcę osiągnąć to to, aby nie trzeba było klikać w guzik submit tylko, aby od razu po załadowaniu strony odpalała się funkcja wysyłająca mail. Tak wygląda mój plik:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 317 Pomógł: 58 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie możesz zmiennej $liczba przechowywać w pliku lub bazie, a fragment wysyłający maila i inkrementujący zmienną po prostu zaincludować, tak aby się wykonywał przy każdym wyświetleniu strony? Formularz w tym przypadku po prostu byłby niepotrzebny. Chyba, że coś źle zrozumiałem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozwiązałem to w końcu tak (jakby ktoś chciał zobaczyć
![]()
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:37 |