![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam zrobioną stronkę internetową (www.martawisniewska.com/mwisniewska/) i chciałbym, żeby po wejściu na stronę najpierw pojawiło się coś w stylu FancyBoxa'a (jak tu http://www.artworker.pl/projekty/artworker/ ), tzn. czarne tło z klipem (okienkiem Youtube) pośrodku i znaczkiem {ZAMKNIJ}. I dopiero po zamknięciu "okienka" miałaby się pojawić docelowa strona.
Czy wiecie może jak coś takiego zrobić? Z góry dzięki. Ten post edytował kamilm1 2.10.2009, 13:38:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 42 Dołączył: 8.04.2005 Skąd: Mława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za linka, też znalazłem ten skrypt, aczkolwiek obawiam się, że nie ma tutaj takiej opcji, o jaką mi chodzi. Okienko z YT miałoby się pojawić automatycznie po wejściu na stronę, dopiero po jego zamknięciu miałaby się pojawić normalna strona. Ale dzięki za zainteresowanie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 42 Dołączył: 8.04.2005 Skąd: Mława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popatrz na przykłady z ostatniego akapitu.
Jest możliwość pokazania iframe, w kolejnym przykładzie jest okienko modalne. Jak najbardziej jest możliwe zrobienia tego, o co Tobie chodzi. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:58 |