![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Pracuję właśnie nad stroną przeznaczoną na konkurs i napotykałem na pewną przeszkodę, z którą walczę już dłuższy czas i nie umiem sobie z nią poradzić. Mianowicie na podstronie: http://www.ekologicznie.koon.pl/zwierz.html po jej załadowaniu nie wskakuje mi tekst w miejscu do tego przeznaczonym - pojawia się dopiero po najechaniu myszką na strzałkę scrolla... Ma ktoś może jakiś pomysł jak z tego wybrnąć? Z góry dzięki za pomoc ![]() Ten post edytował s0ull 8.04.2010, 20:34:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Element div o identyfikatorze scr-Container-Page1 ma ustawione visibility: hidden; w stylach, dlatego nie wyświetla zawartości po załadowaniu strony.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzałem już, ale to nie to niestety
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eh - pewnie po drodze albo znowu któryś skrypt ukrywa element lub gdzieś ustawiłeś pozycję na przewiniętą poza obszar (dokumentacji i całego kodu nie chce mi się analizować...)
najprościej to w body daj:
poza tym dlaczego w treści masz 2 razy body, nie po domykane znaczniki idt. ![]() -------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki serdeczne, pomogło
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:42 |