![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, generalnie chodzi mi o to, aby po naciśnięciu linku + dodawało się kolejne pole formularza, np:
po naciśnięciu plusa trzykrotnie dynamicznie stworzą się kolejne nowe pola jedno pod drugim: macie namiary na jakieś gotowe skrypty lub (lepiej ![]() ![]() pozdrawiam ![]() -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod ręką mam coś takiego, po przeróbkach jak znalazł
![]()
w body: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można też krócej:
Kod function addField() {
formFieldsDiv = document.getElementById('formFields'); formFieldsDiv.innerHTML = formFieldsDiv.innerHTML+'<input type="text" name="pole[]"><br />'; } <div id="formFields"> <input type="text" name="pole[]"><br /> </div> Ten post edytował Aure 31.07.2006, 12:57:25 -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodajmy DIV'a o id pola i śmiga jak należy... dzięki
![]() EDIT: @Aure: skorzystam z Twojego spodobu... thx ![]() EDIT2: A można jakoś usunąć wcześniej dane pole? Ten post edytował Athlan 31.07.2006, 13:04:14 -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szefie... moglbys wyslac to co zrobiles? gotowy skrypt? bo wlasnie chccialbym to samo zrobic. i powzorował bym sie na tym
![]() pozdrowienia web.admin.pl ![]() |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ja to mam tak:
w head:
a w body: Teraz jak w select'cie wybierzesz na inny to pojawi sie nowy input. Oczywiscie mozesz to przerobic po swojemu. |
|
|
![]()
|
|
hmmm no tak... ale jak dodam nowe pole to się wartości wszytskich poprzednich kasują... jak to rozwiązać?
EDIT... użyłem ten dłuższej wersji i wszystko gra ![]() Ten post edytował Athlan 31.07.2006, 13:27:27 -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tu jest link do mojego posta. mam tu podobny temat. jak mozecie to spojzcie moze mi pomozecie :*
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=50852 |
|
|
![]()
|
|
hmmm mam jeszcze pytanie do posta #2
jak mam multiple input type="file" i kilka pól wypelnionych to mi ne chce wyslac formularza po naciśnięcie submite (jeżeli chodzi o oczywiście badzIEwie ![]() pozdrawiam ![]() Ten post edytował Athlan 31.07.2006, 14:04:43 -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.05.2025 - 08:45 |