![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Klepię wtyczkę do opery i potrzebuję doczepić coś do strony, informacje gdy wykryje dany url. Mam taki kod js:
to co ten skrypt robi to zastępuje mi całą stronę tą informacją zamiast dodać ją do strony. Potrzebuję dodać do strony najlepiej w dolnym lewym lub prawym rogu. Próbowałem document.getElementsByTagName('body') ale nie zwraca mi nic (jeżeli jest to wtyczka). Nie wiem jak to ugryźć. Potrzebuję tylko doczepić coś do strony a męczę się już 2 dni. Wtyczka ma wiele url-i, nie tylko 2 dlatego nie mogę obrać miejsca na stronie na bazie jakiegoś tagu ponieważ nie znam struktury każdej ze stron. Jest na to sposób? by po prostu wyświetlić info gdy znajdzie link z location.href bez użycia query tylko js? Ten post edytował wree 20.03.2014, 20:35:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki za info, chodzi mi o to, że wogóle tekstu nie wyświelta albo jak wyświetla to mnoży np teraz mam taką wersje:
to wyświetla w wielu miejscach jeżeli na stronie znajduje się kod embed, pewnie dlatego, że embedy mają w sobie własną strukturę <body> i mnoży je a potrzebuję tylko 1 wyświetlić. Wydaje się, że to prosta sprawa jest po prostu dodać trochę tekstu na górze lub dole, ale właśnie z tym mnożeniem odpada. Jak zrobić by funkcja wykonała się tylko 1 raz? a nie dla każdego body? Ten post edytował wree 20.03.2014, 21:05:56 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Skorzystaj z mojego kodu.
|
|
|
![]()
|
|
to nic nie zmienia, tekst nadal pojawia się wielokrotnie jeżeli na stronie występuje kilka kodów embed, rezultat jest taki sam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:17 |