![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2008 Skąd: nowy sącz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
podłączyłam do strony bibliotekę noobSlide z mootools. Firefox wyświetla ją poprawnie, natomiast IE nie przewija slajdów. zobaczyć można tutaj: www.leather.newbrand.pl Podejrzewam że wina leży po stronie css,bo kiedy wycięłam ten box i umieściłam go na pustej stronie, bez otaczających elementów, to wszystko śmigało :/ Ten post edytował eki 5.11.2009, 09:46:02 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 2 Dołączył: 13.10.2008 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podejrzewam, ze blad jest w tutaj:
addButtons: ... masz na koncu "," .... usun go powinno pomoc
-------------------- Może tutaj - noclegi
Serwisy WWW, komputery |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2008 Skąd: nowy sącz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
wow!
dzięki wielkie ![]() a jak rozwiązać problem tego, że w IE nie wyświetla ostatniego obrazka,a wcześniejsze odrobinę przesuwa? po wyłączeniu overflow:hidden dla #slideshow_mask zauważyłam, że w ff wszystkie obrazki wyświetlają się w jednym rzędzie, natomiast ie przerzuca część na dół kod css CODE #slideshow{
clear:both; width:626px; margin:10px; } #slideshow_mask{ position:relative; width:626px; height:313px; overflow:hidden; } #slideshow_container{ position:absolute; } #slideshow_container div{ width:626px; height:313px; float:left; } #slideshow_container img{ margin:0; padding:0; } Ten post edytował eki 5.11.2009, 10:02:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 2 Dołączył: 13.10.2008 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W IE6 divy left i right nie sa obok siebie tylko pod soba wiec, ktorys jest za szeroki ... stawiam na marginesy prawego IE
![]() ... moze zamien margines na padding, wtedy nie powinno byc problemu -------------------- Może tutaj - noclegi
Serwisy WWW, komputery |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:06 |