![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z stworzeniem własnego wyskakujacego okienka dilogowego. Chciałbym aby ten box miał własną grafikę. Tak jak jest TUTAJ na przykładach tylko z własną grafiką. Z góry dziękuje za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Chciałbym aby to okienko miało tło które sam sobie wybiorę, stworzone przeze mnie buttony itd.
Chciałbym napisac funkcje w ktorej znajduja sie dane dotyczące wyglądu tego okienka i następnie wywoływać tą funkcje po kliknięciu na odsyłacz. Podobnie jest na nasza-klasa.pl po zalogowaniu na headerze dostępne są trzy odsylacze wywolujące takie okienka Poczta Powiadomienia Śledzik |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym aby to okienko miało tło które sam sobie wybiorę, stworzone przeze mnie buttony itd. Chciałbym napisac funkcje w ktorej znajduja sie dane dotyczące wyglądu tego okienka i następnie wywoływać tą funkcje po kliknięciu na odsyłacz. Masz tam arkusz css do jquery wystarczy dodać background: url() ; i co tylko chcesz . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 02:04 |