![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 18 Dołączył: 6.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam stronkę na której przy pomocy jQuery wyświetlam zamiast właściwej treści znajdującej się w body element iframe i w nim jakąś stronę, znajdującą się na innym serwerze, pod inną domeną, nie należącą do mnie. Chciałbym zrobić tak, żeby automatycznie otworzyć w tym samym oknie tę stronę, która znajduje się w ramce. Wszelkie próby użycia window.location itp. kończą się blokowaniem otwieranych okien przez przeglądarkę czego chciałbym uniknąć. Może ktoś ma jakiś pomysł na to? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
Chciałbym zrobić tak, żeby automatycznie otworzyć w tym samym oknie tę stronę, która znajduje się w ramce. "Bo ja chciałem żeby wtedy działało w tej ramce tam jak sie stoi przed remizą to z lewej strony nie wiem jak i tego...." Jako prosty chłop, nic z tego nie rozumiem. Odpocznij i zadaj pytanie jeszcze raz.. Ten post edytował wNogachSpisz 23.05.2011, 19:57:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:43 |