![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jestem kompletnie zielony z tworzenia stron/ pogramowania. Nie wiem nawet czy dobry dział wybrałem. bardzo prosze o pomoc, wskazówki. Otóż chciałem stworzyć coś takiego. Użytkownik wchodzi na strone xxx gdzie uzupełnia odpowiedzi na 5 pytań - pytania w wiekszośći zamknięte - ostatnie pytanie otwarte. Wybrane odpowiedzi zostają wstawiane w wolne wyznaczone miejsca w przykładowym tekscie. Opis na przykładzie Ankieta prze uzupelnienie: Pytania: 1: imię, nazwisko 2. Wiek 3. Zawód teskt przygotowany wczesniej z lukami na odpowiedzi: Nazywam sie"..........". Mam"........"lat. Mój zawód to"........" Ankieta uzupelniona Pytania: 1: imię, nazwisko: jan kowalski 2. Wiek 15 3. Zawód: lekarz Po udzielieniu odpowied uzupełniają one wczesniej przygotowany stały teskt ( "wybrana odpowiedz") Nazywam się " jan kowalski", mam "15" lat. Mój zawód to "lekarz" Odpwiedzi zapisuja się w jakims arkuszu do ktorego dostep mam tylko ja. Wpadłem na pomysł zrobienia tego za pomocą Google drive - formularz. Jestem mozliwośc zrobienia ankiety i to nie jest problem z tym sobie poradze bez problem a do tego będe miał podsumowanie wyników ankiety. Problem rodzi sie z tym aby wybrane odpowiedzi same uzupełniały wczesniej napisany tekst. Jestem tam opcja tworzenia skryptu ale nie mam pojecia jak to stworzyc... Bardzo prosze o pomoc, bede bardzo wdzieczny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
To do gimnazjum?
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:55 |